Gå till huvudinnehållet

Betfor

Betfor stärker prestationsförmågan och ökar välbefinnandet genom att tillföra energi i en skonsam och smaklig form.

En foderklassiker!

I stort sett alla landets hästar äter Betfor på ett eller annat sätt. Som en del i en fodermix eller i ett annat kraftfoder alternativt direkt. Betfor stärker prestationsförmågan och ökar välbefinnandet genom att tillföra energi i en skonsam och smaklig form. Hästar och andra djur får hjälp att bevara sin vätskebalans.

Du kan med fördel använda betfor för att blanda ner t.ex. vitaminer, mineraler eller andra kosttillskott om inte djuren uppskattar smaken på dem.

Betfor består av ca 90% torkad betfiber och ca 10% melass som har ett naturligt innehåll av vitaminer och mineraler. Betfor har tillverkats i över 70 år och är väl beprövat.

Betfor tillverkas av betfiber som blir över vid sockertillverkning. Produkten tillverkas under betsäsongen vid Örtofta sockerbruk och finns pga. sin långa lagringstid tillgänglig hela året. Betfor används som foderråvara till kraftfoderindustrin och som foder för att utfodra hästar, får, grisar och olika idisslare.

Betfor är en naturlig produkt så det är helt normalt att färg och struktur på de små strimlorna (som en del kallar för maskbetfor) varierar något mellan åren. Näringsinnehållet är alltid detsamma.

Frågor och svar

Hur ska Betfor förvaras?

Betfor ska förvaras fuktfritt (Relativ fuktighet i luften under 65%) med god ventilation.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

1 produkter

Visar sida 1 av 1