Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Halla Swedish Pet Food

Halla Swedish Pet Food är en av Sveriges äldsta djurfodertillverkare. Halla använder de finaste råvarorna i tillverkningen av sitt hundfoder och sin kattmat. Resultatet är ett näringsrikt och aptitretande foder som ger hunden och katten precis vad de behöver. Halla tar också ansvar miljön och genom att samarbeta med lokala leverantörer och användning av grön el.

Halla – Svenskt hund- och kattfoder

Företaget Halla AB, även kallat Halla Swedish Pet Food, är en av Sveriges äldsta tillverkare av hundfoder och kattfoder. Sedan 1928 är det samma familj som på samma Västgötska gård tillverkat foder för hund och katt.

Företaget lever fortfarande efter ett stort hållbarhetsperspektiv och fokuserar på de renaste råvaror som finns att tillgå. De har bland annat utvecklat processer för att tillverka foder på ett skonsamt sätt för så lite klimatpåverkan som möjligt, bland annat med närproducerade leverantörer och grön el.

Halla-foder för hund och katt har sedan start tillverkats efter den senaste tekniken. Både hundmat och kattmat baseras i första hand på färska och naturliga svenska råvaror. Idén är att erbjuda gott, näringsrikt och hälsosamt foder för aktiva hundar och katter.

Råvarorna väljs noggrant ut för att främja en balanserad diet och skapa foder som både smakar gott och gör gott. Vi på Granngården är stolta återförsäljare av detta kvalitetsfoder som finns att köpa online och i våra butiker.

Halla – hundfoder

Halla torrfoder för hund baseras liksom allt annat foder från varumärket på naturliga ingredienser anpassat till den aktiva hunden. Fodret tillverkas närproducerat på gården i Halla och finns i flera olika smaker och utföranden. Välj bland Halla Medium, Junior, Sport, Aktiv. Eller Halla standard och valpfoder beroende på hundens storlek och ålder. Självklart finns både vetefritt hundfoder och helfoder.

Halla erbjuder bland annat hundmat med smak av Lamm & Ris och Kyckling. Om din hund behöver få i sig mer vätska eller temporärt inte är så sugen på sitt foder, t.ex. om det är en hanhund som distraheras av löptikar i närområdet, under jakten eller annan fysisk aktivitet – då är köttkorvarna ett utmärkt alternativ. Smakliga med naturligt innehåll.

Halla – färskfoder

Färskfodret är fryst i styckbitar, svensktillverkat helfodet som passa hundar i alla åldrar och aktivitetsnivåer, även de mest kräsna vovvar brukar tycka om vom-foder. Extra plus är att Godbit tagits fram med sammansättningar som avger mindre doft vid servering.

Smakgaranti hos Granngården

När du köper hundfoder och kattmat från Halla Swedish Pet Food hos Granngården har du alltid smakgaranti. Om din vovve eller katt, mot förmodan, inte skulle gilla maten. Läs mer om Granngårdens smakgaranti för torrfoder och blötmat/våtfoder.

Kategori & Filter
    • Populära
32 produkter

Visar sida 1 av 2