Gå till huvudinnehållet

Halla foder

Företaget fokuserar på de renaste råvaror som finns att tillgå. De har bland annat utvecklat processer för att tillverka foder på ett skonsamt sätt för så lite klimatpåverkan som möjligt, bland annat med närproducerade leverantörer och grön el.  

Svensk hund- och kattmat

Företaget Halla AB, även kallat Halla Swedish Pet Food, är en av Sveriges äldsta tillverkare av hundmat och kattfoder. Sedan 1928 är det samma familj som på samma Västgötska gård tillverkat foder för hund och katt. Företaget lever fortfarande efter ett stort hållbarhetsperspektiv och fokuserar på de renaste råvaror som finns att tillgå. De har bland annat utvecklat processer för att tillverka foder på ett skonsamt sätt för så lite klimatpåverkan som möjligt, bland annat med närproducerade leverantörer och grön el.

Halla foder för hund och katt har sedan start tillverkats efter den senaste tekniken. Både hundmat och kattmat baseras i första hand på färska och naturliga svenska råvaror. Idén är att erbjuda gott, näringsrikt och hälsosamt foder för aktiva hundar och katter. Råvarorna väljs noggrant ut för att främja en balanserad diet och skapa foder som både smakar gott och gör gott. Vi på Granngården är stolta återförsäljare av detta kvalitetsfoder som finns att köpa online och i våra butiker.

Halla hundfoder

Halla torrfoder för hund baseras liksom allt annat foder från varumärket på naturliga ingredienser anpassat till den aktiva hunden. Fodret tillverkas närproducerat på gården i Halla och finns i flera olika smaker och utföranden. Välj bland Halla Medium, Junior, Elit, Aktiv, Halla standard och valpfoder beroende på hundens storlek och ålder. Självklart finns både vetefritt hundfoder och helfoder. De erbjuder bland annat hundmat med smak av Lamm & Ris och Kyckling. Om din hund behöver få i sig mer vätska eller temporärt inte är så sugen på sitt foder, t.ex. om det är en hanhund som distraheras av löptikar i närområdet, under jakten eller annan fysisk aktivitet -då är köttkorvarna ett utmärkt alternativ. Smakliga med naturligt innehåll.

Halla färskfoder

Färskfodret är fryst i styckbitar, svensktillverkat helfodet som passa hundar i alla åldrar och aktivitetsnivåer, även de mest kräsna vovvar brukar tycka om vom-foder. Extra plus är att Godbit tagits fram med sammansättningar som avger mindre doft vid servering.

Köp Halla foder online och i butik

Ge Halla foder ett test! Även den kräsna vovven brukar nappa. Du kan köpa hundfoder, torrfoder och färskfoder både i butik och online på granngården.se. Välkommen till oss!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Filter
    • Populära
34 produkter

Visar sida 1 av 2