Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fish4Dogs

Hälsosamt hundtugg och hundgodis tillverkat på fisk från Norge, helt utan färgämnen och konserveringsmedel. Av hundälskare, för hundälskare.

Fish4Dogs älskar fisk i alla dess former

Fish4Dogs är dedikerade att hjälpa hundar till att förbli friska och glada – med välsmakande fisk som huvudingrediens och proteinkälla. Fish4Dogs älskar fisk i alla dess former och allt hundgodis tillverkas med några få högkvalitativa ingredienser – var och en för att ge hunden ett naturligt och hälsosamt hundgodis av bra kvalitet. Allt livsmedel från Fish4Dogs är spannmålsfritt och varje enskild ingrediens finns där av en god anledning.

Fish4Dogs prisbelönta godbitar Sea Jerky är ett hälsosamt hundgodis gjort på bakat fiskskinn, som med sin grova konsistens förebygger tandsten och förser hunden med vitaminer och viktiga näringsämnen. Hundtugg- och godis från Fish4Dogs är glutenfritt, hypoallergena och fullproppade med naturligt förekommande Omega 3. En kost rik på fisk och Omega 3 är inte bara näringsrik utan hjälper också hundens päls- och hudtillstånd, ledrörlighet och matsmältning.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
18 produkter

Visar sida 1 av 1