Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Essential Foods

Essential Foods är ett varumärke för hund- och kattmat som är dedikerade till att erbjuda en högkvalitativ och naturlig kost för husdjur. Varje ingrediens i deras foder är noggrant utvald för att säkerställa att varje måltid är näringsrik och lätt smältbar för din hunds eller katts optimala hälsa.

Essential foods – näring i varje tugga

Essential Foods producerar foder packade med näring som håller hundens blodsocker stabilt. Var måltid innehåller endast ingredienser som gynnar och stärker hundens hälsa.

Essential foods historia

Essential Foods grundades 2010 i Norge med en vision att revolutionera hundmatindustrin. Grundarna, Jan og Ellen Thune, insåg att traditionell husdjursmat ofta innehåller tillsatser, konserveringsmedel och andra onaturliga ingredienser som kan skada djurens hälsa. Därför bestämde de sig för att skapa ett alternativt foder som är hälsosamt och lämpligt för djur i alla åldrar och livsstilar.

Mission för utvecklingen av hundfoder & kattmat

Deras mission är att tillhandahålla högkvalitativ hund- och kattmat som ger maximalt näringsvärde utan onödiga tillsatser. Essential Foods har investerat mycket tid och forskning i att utveckla en unik formula som innehåller en kombination av naturliga ingredienser, vitaminer och mineraler som är nödvändiga för att främja djurens hälsa. Deras mål är att ge djurägare möjlighet att ge sina husdjur en balanserad kost och förbättra djurens livskvalitet.

Vad som är unikt med Essential Foods är deras användning av färsk kyckling och fisk som huvudingredienser. Dessa ingredienser kommer från lokala leverantörer och är noga utvalda för att säkerställa högsta kvalitet. Deras färskfoder är även tillagat på ett skonsamt sätt för att bevara näringsvärdena, smaken och doften av råvarorna. Deras torrfoder är också unikt eftersom det är tillverkat genom en patenterad process som kallas "Freshtrusion". Denna process gör det möjligt att behålla den naturliga smaken och näringen av ingredienserna samtidigt som foderbitarna är lätta att tugga och smälta.

Sammanfattningsvis är Essential Foods ett varumärke som strävar efter att ge husdjur en hälsosam och balanserad kost genom att använda naturliga ingredienser och skonsamma tillagningsmetoder. Deras unika foderformler och tillverkningsprocesser gör det möjligt för djurägare att ge sina husdjur ett foder som både är näringsrikt och gott.

Essential Foods hundfoder & kattmat direkt hem till dig

Hitta kvalitetsfoder till din hund och katt från Essential Foods i våra butiker och e-handel. Enkelt att beställa hem hundmat och kattfoder till dörren med hemleverans.

Smakgaranti hos Granngården

När du köper hundfoder och kattmat från Essential Foods hos Granngården har du alltid smakgaranti. Om din vovve eller katt, mot förmodan, inte skulle gilla maten. Läs mer om Granngårdens smakgaranti för torrfoder och blötmat/våtfoder.

Kategori & Filter
    • Populära
18 produkter

Visar sida 1 av 1