Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Slangkopplingar

Koppla rätt, koppla av! Slangkoppling till trädgårdsslang och bevattningssystem – check! Bevattning är en central del av sommarens trädgårdsskötsel, och med högkvalitativa slanganslutningar blir arbetet betydligt enklare och mer effektivt än någonsin! Hos Granngården hittar du ett prisvärt och brett utbud av slangkopplingar från Gardena.

Slangkopplingar är kloka hjälpredor till din trädgårdsbevattning och gör det enkelt att ansluta och koppla ihop vattenslangar och bevattningssystem.

Slangkopplingar & slanganslutningar för trädgårdsbevattning

Oavsett om du behöver koppla ihop två vattenslangar, ansluta en slang till en kran, eller skapa förgreningar i ditt bevattningssystem, så finns det en slangkoppling som passar dina behov. Hos oss hittar du allt du behöver inom bevattning för din trädgård och fler reservdelar från bland annat Gardena. Är du redo för att låta din trädgård frodas och grönska? Klart du är! Och med marknadens bästa slangkopplingar når du snabbt mållinjen. Heja dig!

Slangkoppling – en eftertraktad vattenkoppling

En vanlig typ av slangkoppling är krankopplingen, som används för att ansluta en vattenslang till en kran eller vattenkälla. Med en krankoppling kan du enkelt reglera vattenflödet och stänga av eller på vattnet när det behövs. Det är en smidig lösning som gör det lätt att ansluta och koppla ifrån vattenslangen utan att behöva skruva av kranen varje gång.

En annan vanlig slangkoppling är snabbkoppling, eller snabbkontakt som det också kallas, som används för att koppla ihop två vattenslangar eller skapa förgreningar i ditt bevattningssystem. Med en sådan vattenkoppling kan du enkelt förlänga din vattenslang och skapa flera utlopp för bevattning. Det är praktiskt när du behöver täcka en större yta eller anpassa bevattningen efter olika växter och områden i din trädgård.

Köp slangkoppling online

Hos Granngården hittar du slangkopplingar av hög kvalitet som är hållbara och tåliga för att klara av utmaningarna i trädgårdsarbetet. Oavsett om du behöver en snabbkoppling, universalkoppling eller specialkoppling för specifika behov, så finns det ett brett utbud att välja mellan. Köp i butik eller online!

Kategori & Filter
    • Populära
38 produkter

Visar sida 1 av 2