Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Krukor & Planteringskrukor

Visst är det underbart att få sätta en planta, krydda, blomma eller frö i jorden? Hos oss på Granngården hittar du ett brett utbud av krukor, blomkrukor, planteringskrukor, självbevattnande krukor och korgar. Vi har allt från blomkrukor till stora och små cementkrukor att ha utomhus eller inomhus. För dig som är på jakt efter en billigare plast- eller zinkkruka finns självklart det också. Välj bland vita, svarta, grå, bruna och terracotta-färgade modeller för alla ändamål online på granngården.se eller i butik!

Välj från ett komplett sortiment av olika krukor och planteringskrukor i form av Inomhuskrukor, Lerkrukor med lerfat, Pilkorg, Plastkrukor, Terracottakrukor, Torvkrukor och pappkrukor, Utomhuskrukor, Zinkbalja och Övriga krukor.

Ja helt enkelt alla typer av krukor du kan tänka dig. Perfekt när du vill inreda med växter hemma. GRöna växter är inte bara vackert i hemmet utan förbättrar även vår inomhusluft.

Utekrukor och zinkbalja

I vårt sortiment finns små som stora utomhuskrukor i en rad olika material. Välj bland låga och höga modeller i cement, konstrotting eller plast. Vi har både balkonglådor, amplar, zinkbaljor, pilkorgar och blomkorgar.

Blomkrukor och krukor inomhus

För dig som är på jakt efter krukor att förodla i inomhus eller i miniväxthus har vi många alternativ. Våra plast- och torvkrukor från Nelson Garden är perfekta att förkultivera i. Vi har även klassiska pappkrukor, lerkrukor och flera varianter av snygga blomkrukor för just inomhusbruk. Hitta rätt inomhuskrukor hos oss!

Välkommen att köpa dina krukor, blomkrukor och planteringskrukor online på granngården.se eller i butik!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
181 produkter

Visar sida 1 av 7