Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Häcksax

Låt häcksaxen göra jobbet! I Granngårdens sortiment av häcksaxar finns både elektriska häcksaxar, batteridrivna häcksaxar, bensindrivna häcksaxar och manuella häcksaxar. Välj en häcksax från ett av marknadens ledande varumärken. Hos oss hittar du häcksaxar från Stihl och Ryobi.

Häcksaxar för alla buskar och häckar

I vårt breda sortiment av häcksaxar finns modeller med högkvalitativa motorer och fullständigt komplementära reservdelar. Bland våra häcksaxar hittar du lättviktskonstruktioner som ger dig de bästa förutsättningarna vid långa och korta arbetstillfällen och hjälper dig få till ett optimalt klippresultat. På våra häcksaxar finns smarta ergonomiska detaljer, exempelvis vridbart handtag, som gör arbetet otroligt mycket enklare.

Ju mindre maskinen väger, desto lättare blir arbetet. Det måste du väga mot att en kraftfullare maskin klarar grövre grenar och på det sättet är smidigare att arbeta med. En teleskopisk häcksax som även kallas Stånghäcksax gör att du enkelt kommer åt på höga häckar utan vingliga stegar.

Vill du ha bra tips? Här är vår guide om hur du klipper häcken!

Elektriska häcksaxar

Den vanligaste typen av häcksax är den elektriska. Tack vare sin låga vikt är denna häcksax flexibel och lätt att både förvara och transportera. Granngårdens sortiment av elektriska häcksaxar täcker alla typer av häckar med klippkapacitet från 18-27 mm och en svärdlängd från 45-60 cm. Den elektriska häcksaxen är bäst att använda för jobb nära huset då den kräver tillgång till el-uttag och förlängningssladdar.

Batteridrivna häcksaxar

Sladdlösa häcksaxar är det moderna alternativet som ger dig god kapacitet med fördel av ökad rörelsefrihet. Den senaste batteriteknologin ger en längre klipptid med färre laddningsstopp. Rätt batteri kan dessutom användas för andra trädgårds- och elverktyg. Välj 18V för mindre häckar eller 36V för medelstora eller större häckar.

Batteridrivet 18 volt
18V är en standardplattform för batterier i sladdlösa verktyg. Tillräckligt med kraft för att köra olika typer av verktyg som grästrimning, häcktrimning och beskärning. Batteriet har nästan samma vikt som för elektriska verktyg. Lätta att starta och bekväma att använda. Välj rätt batteri och du kan även använda det till andra typer av trädgårds- och elverktyg. Ju högre Ah - desto kraftigare batteri och gångtid. Nu finns även Hybrid som har både el och batteri = inga avbrott i arbetet.

Batteridrivet 36 volt
36 volts-plattformen är avsedd för större trädgårdar och är speciellt konstruerade för att arbeta med kraftfulla verktyg såsom motorsågar och gräsklippare. Lätta att starta och bekväma att använda. Välj rätt batteri och du kan även använda det till andra typer av trädgårdsmaskiner. Ju högre Ah desto kraftigare batteri och gångtid.

Bensindrivna häcksaxar

Bensindrivna häcksaxar passar främst medelstora och stora häckar som på ett längre avstånd från huset. Denna typ av häcksax kräver inga sladdar eller behov av el och är därför smidig att arbeta med på större avstånd. I vårt sortiment hittar du kraftfulla bensindrivna häcksaxar med lång driftstid. Anti-vibrationsdämpare och justerbara bakre handtag gör det dessutom enkelt och smidigt att klippa.

Njut av en trädgård i toppskick med hjälp en häcksax från Granngårdens breda sortiment. Köp din häcksax i direkt online på granngården.se eller i någon av våra butiker.

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
12 produkter

Visar sida 1 av 1