Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Specialgödsel

Specialgödsel – för fantastiska resultat! Vissa växter behöver lite extra omsorg, och rätt gödsel är nyckeln till framgång. Med specialgödsel kan du ge dina växter den extra kraft de behöver för att nå nya nivåer av skönhet och vitalitet.

Alltså. När det gäller vissa växter krävs det lite extra omsorg för att uppnå en riklig blomning, en kraftig tillväxt eller en generös skörd.

Hur ska jag gödsla Rhonodendron, Azalea och blåbär?

För Rhododendron, Azalea och blåbär är det viktigt att välja rätt typ av gödsel. På våren är det lämpligt att gödsla dessa växter, och speciellt anpassat rhododendrongödsel är idealiskt – för alla tre – eftersom det inte höjer pH-värdet i jorden.

Du kan även använda annan fullgödning som kogödsel men undvik definitivt sorter som innehåller kalk och då höjer jordens pH-värde. Blåbär och amerikanska blåbär mår också bra av att gödslas som surjordsväxter.

Rosgödsel – för magnifik blomning!

En klassiker är våra rosor som kräver rosgödsel -mycket näring för att ge oss en riklig och lång blomning. En bra gödning krävs även för att de ska kunna återhämta sig och vara i bra skick över vintern och inför den nya säsongen.

Potatisgödsel – för en givande skörd!

Låt oss också också nämna potatisgödsel. Ofta talas det om potatis att de bara ger och ger en fin skörd utan varken vatten eller gödsel, och även om det kan lyckas ibland ger god omvårdnad och rätt näring garanterat en bättre skörd.

Fruktgödsel & Bärgödsel

För trädgårdslandet har vi frukt och bärgödsel som ger en mycket fin effekt för skörden och traditionella medel som benmjöl och blodmjöl. Vi har givetvis helt vegetabiliska gödningsmedel i vårt stora sortiment för de som föredrar det.

Köp Specialgödsel för extra omsorg!

Ge dina växter den näring de behöver för att blomstra i all sin prakt. Hos Granngården hittar du specialgödsel som är skräddarsydd för rosor, potatis och rhododendron. Köp den bästa växtnäringen för dina odlingar på granngarden.se eller i våra butiker.

Kategori & Filter
    • Populära
9 produkter

Visar sida 1 av 1