Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Högtryckstvätt

Ge terrassen nytt liv eller gör bilen skinande ren med en mångsidig högtryckstvätt från Kärcher! Med en bra högtryckstvätt eller hetvattentvätt kan du tvätta i princip hela utsidan av huset vare sig det är trä, sten eller dekorsten som behöver piggas upp. Varmt vatten i kombination med högt tryck och hög vattenkapacitet gör att högtryckstvätten tillsammans med rätt tillbehör löser alla slags rengöringsproblem. Den är utan tvekan det mest effektiva verktyget för att rengöra ytor utomhus och är dessutom enkel att använda.

Varför köpa högtryckstvätt?

Vattentryck mäts oftast i “bar” och vattenkapacitet i “liter/timme” där trycket bestämmer hur kraftfull strålen blir. I en vanlig trädgårdsslang är trycket oftast kring 4 bar och i en högtryckstvätt brukar det ligga mellan 120-180 bar beroende på modell. Lägger man sedan till vattenkapaciteten som beskriver hur mycket vatten som sprutas ut ur maskinen under en timme så får man en ganska bra bild av hur kraftfull maskinen är. Det kan också vara bra att fundera på vilka funktioner som kan vara användbara för just dig. En bra slangvinda på din maskin kan spara mycket tid och frustration på, till exempel.

Högtryckstvätt från Stihl och Champion

I Granngårdens sortiment finns populära modeller av högtryckstvättar från kvalitetsmärket Stihl. Som exempelvis STIHL RE 130 Plus; är en kraftfull, effektiv och komplett högtryckstvätt med 170 bars tryck, aluminiumpump och borstlös motor. Eller Champion 220 Bar Högtryckstvätt. En mellanstorlek i Champions serie av bensindrivna högtryckstvättar. En perfekt högtryckstvätt för både hem och arbete.

Stihl altantvätt

Det finns en mängd olika tillbehör för högtryckstvättar. De vanligaste är altantvätten och olika tillbehör för bilrengöring. STIHL RA 110 är en altantvätt, som tillsammans med rätt rengöringsmedel, effektivt tar bort smuts, oljefläckar och andra missfärgningar från terrassen samtidigt som den är skonsam mot träet.

Köp en högtryckstvätt från Kärcher eller Champion direkt online på granngården.se eller i någon av våra butiker!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
8 produkter

Visar sida 1 av 1