Gå till huvudinnehållet

Högtryckstvätt

Ge terrassen nytt liv eller gör bilen skinande ren med en mångsidig högtryckstvätt från Kärcher! Med en bra högtryckstvätt eller hetvattentvätt kan du tvätta i princip hela utsidan av huset vare sig det är trä, sten eller dekorsten som behöver piggas upp. Varmt vatten i kombination med högt tryck och hög vattenkapacitet gör att högtryckstvätten tillsammans med rätt tillbehör löser alla slags rengöringsproblem. Den är utan tvekan det mest effektiva verktyget för att rengöra ytor utomhus och är dessutom enkel att använda.

Varför köpa högtryckstvätt?

Vattentryck mäts oftast i “bar” och vattenkapacitet i “liter/timme” där trycket bestämmer hur kraftfull strålen blir. I en vanlig trädgårdsslang är trycket oftast kring 4 bar och i en högtryckstvätt brukar det ligga mellan 120-180 bar beroende på modell. Lägger man sedan till vattenkapaciteten som beskriver hur mycket vatten som sprutas ut ur maskinen under en timme så får man en ganska bra bild av hur kraftfull maskinen är. Det kan också vara bra att fundera på vilka funktioner som kan vara användbara för just dig. En bra slangvinda på din maskin kan spara mycket tid och frustration på, till exempel.

Högtryckstvätt från Kärcher

I Granngårdens sortiment finns populära modeller av högtryckstvättar från kvalitetsmärket Kärcher. Vi allt från Kärcher K5 Full Control Flex för vardagsbruk och hemmamiljö till rena proffsmaskiner för fordonsrengöring, industri, verkstadsrengöring, produktionssystem, simbassänger och kraftigare utomhusmiljöer. Självklart har vi också flera många innovativa tillbehör för bland annat hängrännor, altantvätt och rörrensning.

Hetvattentvättar från Kärcher

I vårt sortimen finns även hetvattentvättar i flera populära modeller, väl lämpade för kraftigare rengöring av till exempel produktionsmiljöer, stall och maskiner. Skillnaden mellan en högtryckstvätt och hetvattentvätt ligger helt enkelt i temperatur på vattnet. Fördelen med en hetvattentvätt är att den förstärker egenskaperna hos os en högtrycksmaskin, då den rengör med varmt vatten och tryck. Dessa maskiner är otroligt effektiva för att lösa fett, olja och proteiner etc. Andra fördelar är att torktiden är snabbare och även arbetstiden förkortas med upp till 35%!

Kärcher altantvätt, bilrengöring och tillbehör för högtryckstvätt

Det finns en mängd olika tillbehör för högtryckstvättar. De vanligaste är altantvätten och olika tillbehör för bilrengöring. En altantvätt tillsammans med rätt rengöringsmedel tar effektivt bort smuts, oljefläckar och andra missfärgningar från terrassen samtidigt som den är skonsam mot träet. Spolning med originalmunstycket kan skada träet och riva upp flisor. Kärchers altantvätt fungerar också utmärkt på sten och dekorsten, så du kan använda den till att rengöra uppfarten med den. Det ergonomiska handtaget gör till och med att du kan tvätta vertikala ytor såsom väggar och murar.

Ska du tvätta bilen så finns det utmärkta Kärcher tillbehör för högtryckstvätt, som ger bilen ett perfekt skinande resultat. Börja med att tvätta bort all grov smuts med det vanliga högtrycksmunstycket och använd sedan Kärchers skummunstycke med tillhörande skumtvättmedel. Spraya hela bilen och låt det sedan verka en stund. Slutligen kan du rengöra hela bilen med en tvättborste för att uppnå maximal effekt.

Köp en högtryckstvätt från Kärcher direkt online på granngården.se eller i någon av våra butiker!

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier