Gå till huvudinnehållet

Balkonglåda

Så fort vårsolen gör inträde är vi många som längtar efter att få fräscha upp balkongen med blommor och växter i en snygg balkonglåda eller två. Blommor som pelargoner, rosor, kryddor, jordgubbar och andra bär är bara några av de saker du kan fylla din balkonglåda med.

I Granngårdens sortiment hittar du allt från svarta och vita balkonglådor i plast till trådkorgar och balkonglådor i smide. Vi har också planteringsjord anpassad för krukor och balkonglådor.

Balkonglåda i zink

Visst är det snyggt med zink? Hos oss hittar du både krukor i zink men också balkonglåda i måtten 50, 70 och 90 cm som passar de flesta balkonger.

Balkonglådor i plast

Våra lådor i plast finns i svart och vitt med insats eller utan. Vi har balkonglådor med extra stort vattenmagasin och överfyllnadsskydd som förhindrar att växternas rötter blir stående i vatten.

Jord för plantering i balkonglåda

Glöm inte bort att välja en planteringsjord som passar för plantering i balkonglåda och kruka. Plantor som växer på begränsad yta får inte grena ut som i en pallkrage till exempel, vilket sätter krav på en jord som håller rötterna nöjda i lådan. Vi rekommenderar Granngårdens KRAV-odlade planteringsjord eller Hasselfors U-jord.

Köp balkonglåda online på granngården.se med hemleverans direkt till dörren eller besök din närmsta Granngårdenbutik!

Filter
    • Populära
16 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier