Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Balkonglåda

Så fort vårsolen gör sitt intåg är det många av oss som längtar efter att fräscha upp balkongen med blommor och växter i en snygg balkonglåda eller två. Pelargoner, rosor, kryddor, jordgubbar och andra bär är bara några av de många möjligheterna för att fylla din balkonglåda med färg och liv.

I Granngårdens sortiment hittar du ett brett utbud av blomlådor i plast för att passa olika behov och stilar. Från eleganta svarta och moderna vita balkonglådor i plast, vi har något för alla. Dessutom erbjuder vi ett urval av planteringsjord som anpassad för balkonglådor och krukor, för att säkerställa optimal tillväxt och hälsa för dina växter.

Balkonglådor i plast

Våra plastbalkonglådor finns i svart och vitt och erbjuder olika funktioner såsom med eller utan insats, extra stort vattenmagasin och överfyllnadsskydd för att säkerställa att dina växters rötter inte står i vatten.

Jord för plantering i balkonglåda

Glöm inte bort att välja en planteringsjord som passar för plantering i balkonglåda och kruka. Plantor som växer på begränsad yta får inte grena ut som i en pallkrage till exempel, vilket sätter krav på en jord som håller rötterna nöjda i lådan. Vi rekommenderar Granngårdens KRAV-odlade planteringsjord eller Hasselfors kraftfulla U-jord.

Köp din blomlåda online på granngården.se och få den levererad direkt till din dörr, eller besök din närmaste Granngårdenbutik för att se vårt sortiment på plats. Hos Granngården hittar du allt du behöver för att skapa en vacker och trivsam balkongmiljö.

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
12 produkter

Visar sida 1 av 1