Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Igelkottshus

Igelkottshus - Skapa ett hem för igelkotten. Letar du efter ett hem eller bo åt igelkotten i din trädgård? Här hittar du igelkottshus som ger skydd åt våra pigga små vänner. Köp igelkottshus online eller i någon av våra fysiska butiker!

Spana gärna in våra Insektshotell, Ekorrmatare, Fladdermusholk eller många produkter för småfåglar i trädgården!

Skapa en trygg och säker plats för igelkotten

Igelkottshus är den perfekta lösningen för att ge igelkotten en skyddad plats att sova på och skydda dem från rovdjur och kalla nätter. Andra vanliga namn för igelkottshus inkluderar igelkottsbo eller igelkottslya. Det finns olika sorters igelkottshus, från enkla lösningar till mer avancerade med flera rum och ingångar.

Läs mer om hur du kan ta hand om igelkottarna på sommaren och hur du skyddar igelkottarna på vintern.

Hur man använder ett igelkottshus

För att locka till sig igelkotten till igelkottshuset kan man lägga ut lite mat och vatten nära ingången, helst under kvällen när igelkotten är mest aktiv. Det är också viktigt att hålla igelkottshuset rent för att förhindra spridning av sjukdomar.

Varför är igelkottar viktiga för trädgården?

Igelkottar är viktiga för ekosystemet eftersom de hjälper till att hålla snigelpopulationen nere. De äter även insekter som är skadliga för växter. Att ha en igelkott i trädgården kan alltså bidra till en hälsosam och balanserad miljö.

Kan man använda igelkottshus året om?

Ja, igelkottshus kan användas året om eftersom igelkotten behöver en skyddad plats att sova på både under vintern och sommaren.

Kan man köpa igelkottsbo på Granngården?

Absolut! På Granngården hittar du ett stort utbud av igelkottshus eller igelkottsbo som passar olika behov och budgetar. Besök någon av våra fysiska butiker eller handla online på granngården.se.

Ge igelkotten ett hem med ett igelkottshus från Granngården

Skapa en trygg och säker plats för igelkotten i trädgården med ett igelkottshus från Granngården. Våra igelkottshus finns i olika storlekar och modeller för att passa alla behov. Besök oss idag och ge igelkotten en plats att kalla sitt hem!

Kategori & Filter
    • Populära
1 produkter

Visar sida 1 av 1