Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Skadedjursbekämpning

Skadedjursbekämpning är ofta nödvändig i trädgården för att slippa söndertuggade blad, vissna blommor och angripen frukt. Alla som har en trädgård eller odling stöter någon gång på problem med sniglar, myror, insekter, råttor och andra skadedjur. Likaså vill vi själva och våra djur slippa insektsbett, myggbett och irriterande surrande runt omkring oss. Som tur är finns det mycket du kan göra för att både förebygga och bli av med problemen.

Köp produkter för skadedjursbekämpning online hos granngården.se
Köp produkter för skadedjursbekämpning online hos granngården.se

Hos oss på Granngården hittar du många olika typer av bekämpningsmedel för att motverka skadedjur, tillverkade av naturliga ämnen och godkända för ekologisk odling. Välkommen att köpa flugfällor, myrmedel, myggfångare, insektsskydd, råttfällor och andra produkter mot skadedjur online på granngården.se eller i någon av våra butiker!

Råttfälla musfälla, musskrämma och råttbur

Hos oss hittar du allt du behöver för att bli av med råttor och möss. Vi har allt från råttfällor och råttburar till musfällor och elektriska musskrämmor.

Myggfångare, myggmedel och myggskydd

Envisa mygg är för många sommarens pest och pina. Som tur är har vi ett brett sortiment av myggskydd håller de stickande insekterna borta från dig. Välj bland effektiva myggfångare, smarta portabla myggfällor, myggnät och såklart myggmedel.

Flugfällor, myrmedel, flugfångare, insektsdödare och fästingsmedel

Vill du också bli av med flugor och insekter, myror, fästingar och andra flygfän som stör oss människor och våra djur? För att få bot på problemen med flugor och insekter erbjuder vi ett stort sortiment av allt från getingfällor till insektsspray, myrdosor, bromsfälla, flugfälla och insektsnät. Vi har även klassiska flugremsor och erbjuder till och med bananflugefällor.

Mördarsniglar, sork, mullvad och fågelskrämma

Självklart hittar du även skadedjursskydd och bekämpning mot mördarsniglar, sorkar och mullvadar hos oss. För dig som behöver hålla fåglar borta från dina grödor, åkrar eller plantor erbjuder vi även effektiva fågelskrämmor.

Välkommen att köpa skadedjursbekämpning online på granngården.se

Kategori & Filter
    • Populära
198 produkter

Visar sida 1 av 7