Gå till huvudinnehållet

Grilltillbehör

Bra grilltillbehör ger ett lyckat grillresultat. Vi tipsar om att använda långa verktyg så att du inte bränner händerna. Glöm inte borstarna för enklare rengöring av grillen och att ha en arbetsyta, förslagsvis ett praktiskt ihopfällbart bord.

Grilltillbehör när du grillar

När du ska grilla underlättar det med grilltillbehör och det finns olika tillbehör du kan använda före, under och efter du har grillat. Ett viktigt redskap du behöver innan du tänder på grillen är en grillborste för att hålla grillgallret rent och fräscht. Rengör gallret och sen lägg gallret på grillen för gallret också ska värmas på innan du lägger på maten du vill grilla.

Under tiden du grillar finns det en mängd grilltillbehör som kan vara praktiska att ha så som en grilltång och en stekspade. Som vår grillmästare Peter G Nilsson nämnde är även den digitala termometern väldigt bra att ha för grillmästaren som vill få till det perfekta köttet. Självklart måste du även ha ett förkläde för att inte riskera att smutsa ner dina kläder men även visa vem som är grillmästaren.

Efter du grillat passar det utmärkt att använda sig utav aluminiumform eller vakuumlåda för att behålla maten varm och fräsch.

Köp dina grilltillbehör online på granngården.se eller i någon av våra butiker och bli sommarens grillmästare!

Filter
    • Populära
65 produkter

Visar sida 1 av 3

Kategorier