Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kratta & Räfsa

Oavsett vilket arbete du ska utföra så har vi krattan eller räfsan du behöver. I våra butiker hittar du ett brett sortiment av trädgårdsredskap i olika prisklasser för många användningsområden. Vid krattning, använd gärna en presenning eller vår smarta lövsäck för uppsamling - då är det enkelt att dra dem till brasan eller komposten. Vi har även lättburna lövkorgar du kan samla löven efter du krattat.

Kratta eller Räfsa?

Det finns skillnad mellan en kratta och räfsa och vilket av redskapen du ska använda beror på vad du ska göra. En gruskratta rekommenderas ifall du ska kratta grusgången eller grovkratta bort mossa och annat. En lövräfsa rekommenderar vi i plast eftersom det brukar va skönare att kratta löv med, men är givetvis en smaksak. Krattan bör va lite smalare och metall medan lövräfsan rekommenderar vi en bred för att få med så mycket löv som möjligt.

Här kan du läsa våra bästa tips om hur du enklast och snabbast krattar löv på rätt sätt.

Vi har kratta och räfsa av hög kvalitet som håller flera säsonger i trädgården. Köp marknadens bästa kratta eller räfsa i butik eller direkt online på granngården.se

Kategori & Filter
    • Populära
20 produkter

Visar sida 1 av 1