Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Grensåg

Har du tjockare grenar som inte grensaxen klarar så är grensågen det redskap du behöver. I vårt sortiment hittar du grensågar från Ryobi, Fiskars och Stihl som du kan använda på olika sätt beroende på vad du behöver såga. Oavsett om du behöver kapa lättåtkomliga grenar eller om du ska kapa grenar på högre höjd klarar våra grensågar jobbet.

Du kan enkelt förlänga sågen med ett teleskopskaft för att nå högre höjder utan att behöva ta fram stegen. Efter du kapat kvistar eller grener är en sekatör utmärkt om du vill få fina och raka snitt på grenarna och du kan forma buskarna/träden precis som du vill.

Handdriven grensåg

Det finns många fördelar men en handdriven grensåg istället för elektrisk och de gör jobbet lika bra. En elektrisk grensåg är enklare, men väljer du en handdriven grensåg gynnar du miljön och du får lite extra träning på köpet. I vårt sortiment hittar du grensåg som har ergonomiskt handtag som ligger bra i handen med ett glidskydd längst ut på handtaget som förhindrar att du glider. Med impulshärdade spetsar och dubbelslipning ger sågen bästa skärpa och säker kapning. Sågbladen är dessutom skyddad mot rost och du har 25 års garanti.

I vårt sortiment hittar du olika modeller av grensågar, olika storlek och hopfällbara sågar.

Kategori & Filter
    • Populära
16 produkter

Visar sida 1 av 1