Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Slangvinda & Slangvagn

Rulla ut, rulla in! Slangvinda och Slangvagn håller ordning på din vattenslang i trädgården. En praktisk superhjälte som förvarar, förenklar och undviker att slangen trasslar till dina bevattningar. Bäst i test-vinnande slangvindor och slangvagnar hittar du hos Granngården. Ditt trädgårdsliv blir helt enkelt lite bättre.

Att använda en slangvinda eller slangvagn är ett smidigt och välorganiserat sätt att hålla din vattenslang på plats i trädgården. Med enkelhet rullar du ut den för att vattna dina växter och kan sedan förvara den på ett ordnat sätt när den inte används, vilket hjälper till att hålla trädgården prydlig och fri från trassel.

Inom bevattning för din trädgård så tillhandahåller Granngården det mesta av det bästa! Det i sig kan också underlätta ditt liv och dina trädgårdsprojekt.

Slangvinda och slangbox för trädgård

Förutom olika längder på trädgårdsslangen och vatenslangen erbjuder slangvindor praktiska funktioner. Frosttålig slangbox med automatisk upprullningsfunktion – check! Gardena-slangvindan är en mästare, och blir en fin hjälpreda i många år framöver. Snygg och allsidig, perfekt för såväl små som större trädgårdar.

För trädgårdar där det är svårt att montera en slangvinda vid en byggnad kan en slangvinda med markspjut vara ett utmärkt alternativ. Med markspjutet kan du enkelt placera din slangvinda var som helst i trädgården, oberoende av närheten till en vägg.

Smidig trädgårdsbevattning med Gardena slangvagn

Gardena erbjudercockså stabila, smidiga och frostsäkra slangvagn som rymmer upp till 50 meter 1/2-tums slang. Slangen rullas in på trumman utan något trassel, vilket gör bevattningen enkel och bekymmersfri. Dess robusta konstruktion och lättrullande hjul gör det enkelt att förflytta vagnen över trädgården utan ansträngning. Med en Gardena slangvagn är det slut på att släpa runt på tunga vattenkannor och krångliga slangar – nu blir trädgårdsarbetet en fröjd!

Köp slangvinda och slangvagn online

Upptäck vårt sortiment av slangvindor och slangvagnar online idag för en bekväm och smidig trädgårdsbevattning. Beställ redan idag!

Vanliga frågor:

Vad är en slangvinda?

Slangvindor, även kända som väggslangboxar, utmärker sig genom sin platsbesparande design och fasta installation på väggen, medan slangvagnar erbjuder smidighet med sina hjul för enkel förflyttning. Dessa produkter är inte bara enkla och okomplicerade utan är också utrustade med smarta funktioner som gör trädgårdsarbetet till en lättsam upplevelse.

Hur kopplar man en slangvinda?

För att koppla en slangvinda behöver du bara ett passande munstycke som fungerar som matchmaker mellan din vattenslang och vattenkällan. Det finns en hel uppsjö av munstycken i olika storlekar och material för att matcha din slangvindas behov och din vattenkällas karaktär. Så välj med omsorg och se till att kopplingen blir en perfekt match!

Vilken slangvinda är bäst?

En slangvinda monteras på väggen och sparar därmed plats. När den väl är upphängd – då är den på sin plats! I jämförelse med exempelvis en slanghängare så ser det oftast mindre slarvigt ut. Slangen lindas in fint i en slangvinda eller slanghängbox (som det också kallas ibland). Bäst slangvinda? Finns flera, men en storfavorit är: Gardena RollUp XL 35m. En bäst i test-vinnare.

Kategori & Filter
    • Populära
8 produkter

Visar sida 1 av 1