Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Dekorsten

Ska du anlägga en vacker rabatt, entré, plantering, damm eller gång och är ute efter marksten? Hos oss hittar du ett brett sortiment av vacker dekorsten i flera olika färger och stenmaterial. Du kan lägga dekorationssten direkt på jord i rabatter eller liknande, eller använda den tillsammans med sand för extra dränering.

Välj bland flera olika sorters marmor, skiffer, sjösten, pebbles, diabas och pärlsten. Vi har allt från vit dekorsten till svart sten, melerad sten och svartvit sjösten.

Sjösten i trädgården

Den populära sjöstenen är användbar för det mesta och är ett vanligt inslag i många trädgårdar. På Granngården vi erbjuder allt från svart, vit, melerad och svartvit sjösten som lämpar sig utmärkt som marksten i din trädgård. Ska du anlägga en damm eller ha sjöstenen vid ytor som vattnas eller utsätts för regnvatten är den också ett utmärkt alternativ. För att göra det ännu mer smidigt erbjuder vi även hemleverans av sjösten på pall, fraktfritt direkt till din dörr!

Dekorationsten på pall med hemleverans

För dig som vill slippa släpa på tunga säckar sten erbjuder vi fraktfri hemleverans av dekorsten på helpall. Det innebär att vi levererar 24 säckar svartvit sjösten, sidensvart diabas eller melerad sjösten direkt till din dörr. För dig som vill köpa sand erbjuder vi även hemleverans av sand och jord på helpall. Köp dekorsten online på granngården.se med hemleverans eller besök din lokala Granngården-butik!

Kategori & Filter
    • Populära
7 produkter

Visar sida 1 av 1