Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Grässax

Med en skön grässax kan du forma dina häckar, buskar precis som du vill eller kantklippa gräsmattan för den som vill uppnå det perfekta resultatet. Har du klippt gräsmattan med en gräsklippare är det svårt att komma åt de svåråtkomliga ytorna i gräsmattan oavsett hur bra gräsklippare du har, då är grässaxen ett bra redskap för att kantklippa gräsmattan.

Tack vare de mjuka plastdelarna är handtaget anpassat till handens naturliga läge och du får en ergonomisk passform som gör det enkelt att klippa. Oavsett om du är höger- eller vänsterhänt passar den lika bra och kan vridas 360 grader så att du kommer åt de svåråtkomliga ställen. Har du en större gräsmatta du vill kantklippa eller forma hur du vill är en grästrimmer ett bra alternativ då du kan stå upp och trimma gräset.

Grässax från Gardena

I vårt sortiment av trädgårdsredskap hittar du olika modeller på grässaxar från Gardena. Om du har en gräsmatta som du vill kantklippa har vi en grässax som är skaftförsedd så att du sparar på ryggen. Den långskaftade grässaxen är försedd med hjul som gör det enkelt för dig att styra och svänga så att du kan klippa överallt. Med den långskaftade grässaxen kan du arbeta upprätt samtidigt som du sparar på ryggen och får lika bra resultat. Oavsett om du vill ha en långskaftad grässax eller en vanlig har vi det i vårt sortiment. Alla är anpassade med ett skönt ergonomiskt handtag för att inte slita på dina händer.

Kategori & Filter
    • Populära
2 produkter

Visar sida 1 av 1