Gå till huvudinnehållet

Blomjord

Olika typer av blomjord passar de allra flesta krukväxter inomhus. Blomjord är myllig, innehåller mycket fukt, mörk och välgödslad med mycket näring. Du kan använda den både när du planterar om dina blommor inomhus men också när du sätter dem i jord för första gången. Positivt med blomjord är också att den går att plantera ätliga växter i.

I Granngårdens sortiment hittar du blomjord från Hasselfors, både klassisk jord men också specialjordar som pelargonjord, rosjord och orkidéjord.

Blomjord inomhus

Tänk på att du bör plantera om dina växter inomhus i alla fall en gång per år under våren. Det går också bra att lite oftare byta ut det översta skiktet jord mot ny. Blomjord kan användas till både blommande och gröna växter inomhus.

Blomjord med leca

I vårt sortiment hittar du även jord med leca. Den är extra luftig och lucker och lämpar sig för omplantering av växter i självbevattnande eller stora krukor. Jord med lecakulor passar extra bra för växter som inte planteras om varje år, då lecakulorna håller en bra struktur i jorden.

Köp blomjord hos Granngården

Köp din blomjord hos Granngården i butik! Ett tips är läsa vår enkla jordguide som guidar dig rätt i valet av jord.

Filter
    • Populära
13 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier