Gå till huvudinnehållet

Växtnäring

Rätt typ av växtnäring hjälper dina växter, plantor och odlingar att växa, frodas och må bra. Hur många olika näringsämnen som en växt verkligen behöver råder det inte helt konsensus kring, men de flesta brukar säga att det är någonstans runt 17 stycken makro och mikronäringsämnen. Att själv få fram rätt sammansättning av näringsämnen är svårt och därför är färdigblandad växtnäring ett måste för dina växter.

Näringsämnena delas upp i makronäringsämnen (till exempel kol, väte, syre och kalcium) och mikronäringsämnen (till exempel järn, mangan, koppar, zink och klor), som går att hitta i bland annat näringsrik gödsel.

Växtnäring för krukväxter och utomhusväxter

Hos oss på Granngården kan du köpa växtnäring i flytande form, som granulerade korn och som näringspinnar från varumärken som Nelson Garden, Compo, Granngården och Giva, . Vi har näring som passar alla typer av odlingar både krukväxter inomhus och odlingar och utomhus. Vi har även specialanpassad växtnäring för tomater, orkidé, citrusväxter, och chiliplantor. Vi har dessutom speciell växtnäring för hydroponisk odling.

Köp den växtnäring som passar dina odlingar bäst online på granngården.se eller i butik!

Filter
    • Populära
24 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier