Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Yxa

Yxan är ett av människans äldsta verktyg och har därför varierade utformningar och användningsområden. När man ska välja vilken yxa man ska ha är det viktigt att veta inom vilket användningsområde yxan ska användas till. I vårt sortiment har vi tagit in yxor från kända märket Fiskars med tre olika storlekar.

Val av yxa

Yxa Fiskars X5 är perfekt för dig som gillar camping och friluftsliv. Den är liten och lätt- enkel att ta med i bältet eller ryggsäcken. Eggskydd tillkommer så du inte riskerar skada dig och har en ergonomisk utformat handtag med rätt balans.

Yxa Fiskars X10 är en mångsidig yxa som kan användas till flera olika områden. En bra yxa för timring, snickring m.m. Eggskydd tillkommer och kan även användas som ett bärhölster. Ergonomiskt handtag med rätt balans.

Yxa Fiskars X25 är en rejäl yxa som passar utmärkt för stora stockar med en diameter på över 30 cm. En klyvyxa som klyver stockar med ett enda hugg, bladet är tungt som ger extra kraft när du ska klyva stora stockar. Har perfekt balans mellan yxhuvud och skaft och bekvämt handtag så yxan inte glider ur handen. Levereras med plasthölster vilket gör den säker att förvara. Kom in i en av våra butiker för att testa vilken yxa som passar dig bäst, eller om du redan vet kan du beställa på granngården.se med hemleverans.

Jobbar du mycket ute i skogen? Vi har även skogsutrustning, röjsågar och motorsågar.

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1