Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fågelskrämma

Fågelskrämma är effektivt för att hålla fåglar och rovfåglar borta.Välj bland drake eller maskin som skrämmer bort fåglar och flygande skadedjur från din odling eller trädgård. Hos Granngården hittar du alltid de bästa fågelskrämmorna.

Redo för fågelskrämma till balkong, tak eller anna plats? Då har du kommit rätt. Dessa skrämmor, eller drakar, är enkla att installera och kräver minimalt underhåll. Perfekt för både små och stora områden.

Skrämselkompis – redo för tjänstgöring!

När det gäller att skydda din trädgård eller odling från fåglar och rovfåglar är skrämmor ett effektivt val. Hos Granngården hittar du ett brett utbud; från drakar som svävar över grödorna till maskiner som använder rörliga delar för att skrämma bort flygande skadedjur.

Dessa skrämmor är utformade för att vara enkla att installera och kräver minimalt med underhåll, vilket gör dem idealiska för både små trädgårdar och stora jordbruksområden.

Olika modeller online

Att välja rätt handlar om att förstå vilka fåglar som är problematiska i ditt område och vilka skrämmor som är mest effektiva mot dem. Vissa skrämmor fungerar genom att skapa rörelse eller reflektera ljus, medan andra efterliknar naturliga predatorer för att avskräcka fåglarna.

Välj bland olika fågelskrämmor och köp fågelskrämma i butik eller online på granngården.se – säg hejdå till ovälkomna gäster!

FAQ om skrämmor

Vilken fågelskrämma är bäst?

Greenline Blackbird är en av flera favoriter. Denna fågelskrämma av hög kvalitet och svävar graciöst i luften som en drake tack vare sin avancerade aerodynamiska design. Även vid nästan vindstilla förhållanden hittar den små vindpustar för att hålla sig svävande. Det gör den till ett utmärkt val för att effektivt skrämma bort fåglar.

Vad skrämmer bort fåglar?

Använd prasslande material som plastband, fladdrande plastpåsar eller ballonger upphängda som draperier på platser där du inte vill att fåglar ska vistas. Skrämmor, särskilt de med rörliga delar, kan också vara mycket effektiva.

Hur blir man av med skator på altanen?

Om du inte vill skrämma med fågelskrämma. Eller om du vill komplettera. Då kan du använda skrämselballonger – färgglada ballonger med påmålade ögon som imiterar rovfåglar (men med risk för att ballongerna hyfsat lätt kan gå sönder). Reflekterande remsor och blåa band är också bra. Det sägs att skator undviker blå färg, så blåa band kan hjälpa till att skrämma bort dem. Men det kan oftast också en fin fägelskrämma från Granngården.

Vad skrämmer bort fåglar?

Använd prasslande material som plastband, fladdrande plastpåsar eller ballonger som draperier på platser där du inte vill att fåglar ska vistas. En välplacerad skrämma kan också vara mycket effektiv för att hålla fåglarna borta. Du hittar olika modeller här hos Granngården.

Kategori & Filter
    • Populära
8 produkter

Visar sida 1 av 1