Gå till huvudinnehållet

Vedklyv & Vedkap

Här hittar du vedmaskiner som vedklyv och vedkap för både hobbybruk och professionellt arbete.

Alla maskiner har en rad säkerhetsfunktioner, håller hög kvalitet och kapacitet samt är utrustade med hjul för enklare transport.

I vårt sortiment hittar du marknadens bästa varumärken som Faxes och AL-KO och självklart kan alla våra vedmaskiner kan köpas online med hemleverans ända fram till dörren. Vi har dessutom både brasved som björkved och tändved som vedsäckar och storsäckar Big Bag.

Faxes vedklyv för proffs

I Granngårdens sortiment hittar du Faxes vedklyvar i tre starka modeller för såväl proffsbruk som avancerat hobbybruk. Vi erbjuder såväl elhydraliska vedkapar som en CE-märkt vedkapssåg. Faxes garanterar alltid allra högsta grad säkerhet och användarvänlighet i sina maskiner som både utvecklas och tillverkas i Sverige. På granngården.se erbjuder vi vedmaskiner där stor omsorg lagts på val av material och komponenter för att garantera topprestanda. Självklart levereras alla maskiner startklara och provkörda.

AL-KO vedklyv för hobbybruk

Maskiner från AL-KO står för säkerhet, komfort och glädje jobbar för att förbättra livskvaliteten för sina kunder. Den populära AL-KO KHS 5200 är en smidigt och stark vedkap för hobbybruk. Tack vare sina stora, breda hjul är den smidigt att förflytta på såväl ojämn som plan mark. Motorn i denna vedmaskin är utrustad med överbelastningsskydd och självklart levereras maskinen komplett med benställning.

Kilrepsdriven vedkap

Fördelarna med en kilrepsdriven vedkap är att den sågar djupare på klingan utan att snedbelasta motorns lager. Samtidigt blir tyngdpunkten på maskinen lägre och den står stadigare. I Granngårdens sortiment finns kilrepsdriven vedkapssåg från Faxes.

Köp din vedklyv och vedkap online på granngården.se med hemleverans ända fram till dörren!

10 produkter

Visar sida 1 av 1