Gå till huvudinnehållet

Möss & Råttor

Möss och råttor kan orsaka stora problem och kostnader i både hemmet och ladugården, men med rätt skadedjursbekämpning så kan effektivt hålla dem borta. Råttfällor, musfällor och musskrämmor är ett bra medel för att slippa skadedjuren, men tänk också på att jobba förebyggande genom att städa undan det som möss och råttor söker, och täta alla små öppningar där de tar sig in.

I Granngårdens sortiment hittar du förutom mus- och råttfällor men även musbete, råttburar och musskrämmor för att effektivt fånga in och bekämpa skadedjuren.

Råttfälla eller musfälla?

Skillnaden mellan rått- och musfällor ligger oftast i storleken. Råttfällor är större än musfällor, därför är det bra att använda några av varje så du har effektivt skydd mot båda skadedjuren. I Granngårdens sortiment finns såväl traditionella fällor som elektriska musfällor. Här erbjuder vi marknadsledande varumärken som Victor och GoodNature. Tänk på att aldrig ta i en råtta utan handskar då de är ökända smittobärare och kan bära på bakterier och löss.

Musskrämma och råttskrämma

Med hjälp av så kallade musskrämmor och råttskrämmor kan du hålla skadedjuren borta från garaget eller ladugården. Skrämmorna sänder ut ljudfrekvenser som stör och stressar råttorna eller mössen. Dessa påverkar dock inte husdjur eller andra tamdjur. I Granngårdens sortiment finns bland annat musskrämmor från Silverline med avancerad ljudteknologi som håller råttorna och mössen borta.

Råttburar och musbete

Burar och bete är bra medel för att bekämpa råttor och möss i och kring byggnader och ladugårdar. Musbete innehåller ämnen som smakar illa för att djur och barn ska hålla sig borta. På så vis är det endast möss och råttor som lockas till betet.

Köp råttfällor, musfällor, råttburar, musskrämmor och musbete online på granngården.se eller i någon av våra butiker!

Kategori & Filter
    • Populära
55 produkter

Visar sida 1 av 2