Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Myggor

Mygg kan förstöra vilken kväll som helst och många är vi som försöker hitta sätt att bli av med myggor. I Sverige finns det mycket myggor, särskilt i området runt nedre dalälven kan problemet med myggor som sticks och suger blod, bli outhärdligt. Riktigt jobigt blir det för de som får kraftiga allergiska reaktioner mot myggsticken. Då krävs en effektiv myggbekämpning. Läs gärna våra 6 bästa tips på hur du skyddar dig mot myggor för råd i köpprocessen.

Hos oss på Granngården hittar du allt du behöver för en myggfri vardag. Vi har ett stort utbud av produkter för dig som vill slippa mygg oavsett hur små eller stora problem du har. Välj från elektriska myggfångare, portabla myggskydd som Thermacell, myggmedel och myggnät och handla direkt här på granngården.se.

Myggfångare - myggfritt hela säsongen!

Elektriska myggfångare på gasol och myggdödare Mosquito Magnet lockar till sig mygg, knott och blodsugande insekter i sin närhet. De attraheras av en luktfri doft som efterliknar varmblodiga varelsers (människor och djur) utandningsluft. Med myggfångare eller myggdödare märker du skillnad redan under första veckan med användning. Du behöver bara koppla in myggmaskinen till ett eluttag och koppla in en gasoltub för att motverka mygg.

En myggfångare lockar till sig, fångar och kontrollerar beståndet av mygg, knott och blodsugande insekter. Köp myggfångare och myggdödare samt gasol i Granngårdens butiker eller direkt online på granngården.se.

Myggskydd Thermacell

Myggskydd Thermacell Portabel är ett effektivt skydd mot myggor. Du kan enkelt ta med dig din Thermacell myggbortstötare och få en myggfri zon på ca 20 m2. Portabel, ljudlös och effektiv mot mygg. Dessutom är den luktfri för människor och stöter endast bort mygg, inte jobbiga grannar tyvärr. Perfekt skydd mot mygg på uteplats, camping, terrass, vid jakt och fiske. Det kan vara bra att köpa till refill som varar 12 eller 48 timmar för din Thermacell.

Myggspray och myggmedel

Med myggspray och myggmedel så har du ett effektivt och smidigt skydd mot myggor oavsett om du sitter still eller är på språng. Flera av Granngårdens myggspray skyddar även mot fästingar.

Effektiva myggnät

Med ett tätt myggnät så får du ett 100 % effektivt skydd mot myggen. Perfekt att täcka fönster, dörrar och tältöppningar med. Våra myggnät passar till våra olika myggdödare i serien Mosquito Magnet.

Köp bra produkter för att motverka och skydda mot myggor, knott och blodsugande insekter i Granngårdens butiker. Det finns även ett brett utbud av myggmedel, myggskydd, myggnät och skydd mot mygg generellt. Du kan köpa myggmaskiner som myggdödare eller myggfångare online på granngården.se med hemleverans, eller besöka din lokala butik.

Kategori & Filter
    • Populära
45 produkter

Visar sida 1 av 2