Gå till huvudinnehållet

Sekatör

På Granngården har vi nästan uteslutande sidoskär-sekatörer, det beror på att de är lätta att använda och du kan enkelt välja hur du vill lägga snittet, vilket är bra vid beskärning. Förutom olika prisklasser har vi flera med smarta funktioner som gör dig extra stark i nyporna, är svåra att tappa när du är på stegen eller som har extra brett gap. Oavsett vilken sekatör du väljer har alla ergonomiska handtag som passar små som stora händer. En sekatör är det perfekta verktyget att komplement till din grensax eller häcksax.

Visste du att vi servar din sekatör? Smörjer, justerar och slipar. Lämna in den i våra butiker så löser vi det snabbt och lätt. Läs mer om vår sekatörsservice här.

Sekatörer från kända märken

I vårt sortiment har vi tagit in sekatörer i olika modeller som passar olika individer från välkända märken som Gardena, Felco, Ryobi, Grouw och Stihl. För den som vill ha extra kraft i sekatören har vi tagit in en snabb och klippstark batteridriven sekatör. Har du höga buskar eller fin kapa grenar från en trädkrona? Då har vi en batteridriven stångsekatör från Ryobi som når upp till 4 meter så att du slipper ta fram en stege varje gång. Välj från kvalitativa sekatörer som håller länge och levererar i trädgården.

Vi har marknadens bästa märken inom sekatörer. Köp sekatör i en av våra butiker eller online på granngården.se

Kategori & Filter
    • Populära
34 produkter

Visar sida 1 av 2

Kategorier