Gå till huvudinnehållet

Braspanna

En braspanna eller Bålpanna som den också kallas för är en naturlig samlingspunkt att samlas runt, vinter som sommar. Den är väldigt populär bland alla friluftsälskare på grund av charmen att kunna samlas runt elden och ha det mysigt. Med braspannan kan du grilla på grillgallret eller tillaga rätter i gryta eller på en stekpanna. Du kan även koka kaffe över elden om det önskas. Läs mer här om våra schyssta briketter och grillkol!

Med denna braspanna kan du köpa till fler tillbehör så du kan laga precis det du vill utomhus, i trädgården, ute i skogen, i vildmarken, på fjället eller ja precis vart du vill nästan.

Braspanna från Espegard

Braspannan står stabilt på sina tre ben även på lutande underlag. Du kan själv justera höjden genom kedjorna som hänger och anpassa höjden precis hur du själv vill. Benen är delbara vilket gör att du kan packa ihop braspannan och gör den väldigt flexibel att ta med dit du vill.

En braspanna gör det så mycket lättare att njuta av den härliga stunden utomhus oavsett väder, samla din familj och vänner runt en öppen eld. Bjud på en bit mat, grilla marshmallow, poppa popcorn eller bjud på en varm kopp kaffe ute i naturen.

Lycka till och njut av brasan!

Filter
    • Populära
3 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier