Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Lie

Lie trädgårdsredskap för lantbruk eller trädgård. Lie kan användas för att slå bort sly och annan växtlighet på din gård eller i trädgården. Klassiskt verktyg inom lantbruk. Välj från marknadens bästa lie-redskap och köp en lie i våra butik eller direkt online på granngården.se

Lie - Traditionellt och effektivt

Lie är ett traditionellt och effektivt verktyg för gräsklippning som har använts i århundraden. På Granngården hittar du ett utvalt sortiment av kvalitetslier som passar perfekt för din trädgård. Med en lie kan du enkelt slå uppväxt gräs på ett miljövänligt sätt och samtidigt få motion och frisk luft.

Effektiv gräsklippning med lie

Lie är ett utmärkt verktyg för att slå gräs och äng på ett effektivt sätt. Lieens skarpa egg gör att gräset klipps rent och jämnt, och du kan snabbt täcka större områden utan att behöva använda el- eller bensindriven gräsklippare.

Lie hos Granngården - Kvalitet och kunskap

På Granngården är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa ljer som ger dig bästa möjliga resultat. Vi sätter kvalitet och hållbarhet i fokus för att du ska kunna använda din lie under lång tid framöver. Dessutom finns våra trädgårdsexperter tillgängliga för att ge råd och vägledning om användning, underhåll och säkerhet vid användning av lie.

Slå stora områden, vad passar då?

Om du har ett område som är alldeles för stort för att orka slå för hand så kan vi rekommendera en Slåtterbalk!

Köp din lie hos Granngården

Du kan enkelt köpa din lie hos oss på granngarden.se eller besöka din närmaste Granngården-butik. Vi erbjuder bekväm onlinebeställning och snabb leverans direkt till din dörr.

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1