Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Vildsvin

Behöver du skydd mot vildsvin? I takt med att vildsvinen ökar i Sverige blir behovet av vildsvinsskydd allt större. Lyckas djuren ta sig in på tomten lämnar de ofta efter sig kostsamma skador på gräsmatta, i rabatter och på odlingar. Det bästa skyddet är därför ofta ett vildsvinsstängsel i kombination med viltskydd som helt håller djuren borta från tomten.

Hos oss på Granngården hittar du allt du behöver för att sätta upp stängsel och skydda mot vildsvin. Vi har såväl avskräckande viltskydd men också vildsvinsnät, elstängsel, isolator, elstängselaggregat och stängselstolpar.

Skydda trädgården mot vildsvin

Vildsvin kan orsaka stor skada i din trädgård, på dina odlingar, rabatter och sällskapsytor när de bökar runt i jakt på mat. Vill du vara säker på att hålla djuren borta är det bra att kombinera staket med viltskydd. Det mest effektiva sättet att skydda din trädgård mot vildsvin är att dock att sätta upp ett elstängsel. Vildsvin är känsliga mot el och har de en gång fått sig en stöt undviker de gärna att upprepa beteendet igen.

Vildsvinsstängsel – tänk på detta

  • Det räcker att sätta ditt vildsvinsstängsel rätt lågt, vildsvin är inga djur som hoppar över staket
  • Även fast djuren är känsliga för stötar behövs ett rätt starkt elstängselaggregat, detta då vildsvin har en benägenhet att böka upp jord på den nedersta tråden. Minst 5 Joule är rekommenderat.
  • Placera stängselstolpen i en vinkel mot djuren för att undvika att de bökar upp jord på den understa tråden
  • I vår guide för vildsvinstängsel berättar vi allt du behöver veta om att sätta stängsel och hålla vildsvin borta från trädgård, tomt och vägar.

Köp bra skydd mot vildsvin som elstängsel, stängselstolpar, viltskydd och elstängselaggregat online på granngården.se eller i butik!

Kategori & Filter
    • Populära
8 produkter

Visar sida 1 av 1