Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Sprinklersystem & Pipeline

Sprinklersystem revolutionerar din trädgårdsbevattning! Ett underjordiskt vattennätverk som ger rätt vård och bevattning till alla dina växter. Dessutom: Enkelt att installera och anpassa för alla trädgårdar. Vattna var som helst utan besvär. Hos Granngården hittar du marknadens bästa sprinklersystem. Säg hej till Pipeline från Gardena.

Sprinklersystem automatiserar bevattningen och fördelar vattnet jämnt över hela trädgården. Det sparar tid och arbete jämfört med manuell bevattning. Genom att justera vattenflödet och spridningsområdet kan du skräddarsy bevattningen efter växters behov. Det är bekvämt, effektivt och hjälper till att hålla trädgården frisk och frodig.

Du hittar givetvis mer än bara sprinklersystem hos Granngården. Gå på upptäcktsfärd, om du är nyfiken – spana in droppbevattning, regntunnor och solcellsbevattning.

Sprinklersystem för din trädgård – en revolution!

Sprinklersystem har alltså blivit en revolution inom trädgårdsbevattning och Gardena Pipeline tar det till en ny nivå. Med ett smidigt underjordiskt vattennätverk får varje växt den rätta mängden vatten, oavsett var den är i trädgården. Från de grönskande rabatterna till de avlägsna hörnen får varje plats rätt vård utan krångel.

Vad är sprinklersystem Pipeline?

Det är inte bara ett system, det är själva hjärtat av din trädgårds bevattning. Genom att förena avlägsna områden med vattenförsörjningen blir det enklare än någonsin att skapa en blomstrande trädgård. Ett enkelt klick och du kan koppla in en rad olika enheter för att skräddarsy din bevattning precis efter dina behov.

✔︎ Enkel installation och anpassning till alla trädgårdar.
✔︎ Minimal vattenförlust tack vare automatisk stoppventil vid avkoppling.
✔︎ Hållbart och miljövänligt genom effektiv vattenanvändning.

Hållbart bevattningssystem

Med Pipeline är bevattningen inte bara praktisk, den är också hållbar. Genom att använda modern teknik undviker du onödigt vattenförlust och ger din trädgård exakt vad den behöver. Den installeras under jorden och ansluter alla delar av trädgården till ett osynligt nätverk av rör och vattenuttag som säkerställer kontinuerlig vattenförsörjning. Det är bekvämt, pålitligt och helt anpassningsbart efter din trädgårds behov.

När du väl har installerat Pipeline är det bara att välja plats, installera ett vattenuttag och skapa en bekväm vattenkälla var som helst i din trädgård. Från vattenkran till Micro-Drip-System, valet är ditt. Varje vattenuttag är utrustat med en automatisk stoppventil, så att det inte finns något behov av att gå till vattenkranen och inget vatten slösas bort när du kopplar bort slangen.

Köp sprinklersystem online

Hos Granngården hittar du rätt sprinklersystem för din trädgård. Pipeline från Gardena ger dig ett smidigt, smart och pålitligt sprinklersystem som hälsar sommaren extra välkommen! Köp online eller i butik.

Kategori & Filter
    • Populära
43 produkter

Visar sida 1 av 2