Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hink & Balja - Murarbalja

Hink och Balja – för ditt lantbruk, hem och din trädgård. Små som stora, och ofta svenskproducerade. Robusta hinkar och baljor är din pålitliga partner för många olika projekt, , inklusive murarbalja och murarhink, och deras tillverkning i Sverige garanterar hög kvalitet och hållbarhet för långvarig användning. Spana även in våra mer lantbruks- och lantdjurskompatibla baljor & hinkar.

Hink, spann och balja. Deras robusta konstruktion och mångsidighet gör dem till en pålitlig partner för många projekt, stora som små. Oftast miljösnällt tillverkade av återvunnen plast.

Slistark hink och balja

I vårt sortiment av hinkar och baljor hittar du mångsidiga verktyg för en mängd olika projekt, från lantbruket till hemmet och trädgården. Tillverkade av slitstark hårdplast finns de i både rund och rektangulär form, och i olika storlekar som rymmer upp till 90 liter och tål extrema temperaturer från -40°C till +75°C.

Våra baljor är perfekta för en rad olika användningsområden, inklusive odling. Med sin prisvärda och tillgängliga design erbjuder de en enkel och effektiv lösning för trädgårdsarbete utan bekymret med sniglar. Även om det går att odla med bra resultat i en balja är de inte tillverkade för det, utan då finns fler alternativ till just odla och plantera.

Murarbalja & murarhink

En kraftig murbruksbalja eller murarhink kan ha fler användningsmöjligheter. Dessutom har vi murbruksbalja gjord av återvunnen polyetenplast och är återvinningsbar vilket är bra för miljön. Här är fyra snabbtips om användning av murbruksbalja👇👇

Blandning av material: Använd för att blanda murbruk och betong för byggprojekt.

Transport: Perfekt för att enkelt transportera material på arbetsplatsen.

Trädgårdsarbete: Använd den också för att blanda jord och gödsel i trädgården.

Rengöring: Efter användning, använd den för att enkelt rengöra verktyg och utrustning.

Köp hink & balja till din trädgård hos Granngården

Förbered din trädgård för säsongens projekt med vårt sortiment av hinkar och baljor, tillgängliga hos Granngården. Plantering, bevattning eller förvaring – check! Och murbruksbalja – check! Köp i butik eller online!

Kategori & Filter
    • Populära
40 produkter

Visar sida 1 av 2