Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Trädgårdsredskap

Du kanske har hus, marklägenhet, sommarstuga eller en gård med grönyta eller trädgård som behöver lite kärlek? Oavsett grönyta eller arbete som behövs göras har vi på Granngården trädgårdsredskap som passar för alla möjliga uppgifter i trädgården. Spade och skyffel, grep, kratta och räfsa, klippare, häcksax, sekatör, grensax, grensåg, lie, yxa, plog, snösläde, hacka, stege, spridare, borste och kvast är några exempel på trädgårdsredskap som vi erbjuder.

Köp trädgårdsredskap online hos granngården.se
Köp trädgårdsredskap online hos granngården.seStäda upp gräsmattan med en bra räfsa eller kratta. Sopa gångar med en bra kvast eller borste från Granngården som håller länge. Vi har även bra plattrensjärn och kantskärare som snyggar upp mellan plattor eller stenar.

Trädgårdsredskap för att klippa och skära

Ska du fräscha upp växter och träd är en sekatör optimalt för mindre kvistar och grenar på mindre växter. Kika på en grensåg om det är träden i trädgården som behöver tunnas ut och klippas ner. Med ett teleskopskaft till grensågen kommer du åt att klippa ner utan att behöva klättra i trädet själv. Om det är riktiga grova grenar som ska bort, prova en elektrisk grensåg med skaft.

Gräv och plantera med redskap

När jorden är uppgrävd med spade eller utskyfflad med en skyffel är det dags att plantera. För plantering rekommenderar vi mindre planteringsspadar som finns i olika storlekar. Vi har också kultivatorredskap som luckrar och luftar jorden. Välj en kultivator med eller utan skaft i den storlek som passar dig.

Trädgårdsredskap för alla

Vi tycker att alla trädgårdsentusiaster ska ha råd att köpa prisvärda kvalitetsredskap av bra kvalitet. I vårt sortiment av trädgårdsredskap hittar du verktyg för beskärning, plantering och grävning av bästa modell. Eftersom vår bakgrund härstammar från bonden och att bruka jorden har vi varit noga med att välja ut trädgårdsredskap med bra material och som dessutom passar de flesta plånböcker och trädgårdar.

Hur ser ett bra trädgårdsverktyg ut?

På Granngården har vi lång erfarenhet av vad yrkesfolk kräver för att redskap ska hålla på gården år efter år. Med den kunskapen i bagaget har vi tagit fram en egen serie av trädgårdsredskap som vi är stolta att sätta Granngårdens namn på. Bland Granngårdens egna framtagna redskap för trädgård hittar du sekatörer, spadar, räfsor, hackor och allt annat du behöver till ditt trädgårdsarbete.

Välj bland marknadens bästa utbud av trädgårdsredskap och hitta de redskap som just du behöver. Köp redskap och tillbehör för trädgårdsarbetet i Granngårdens butiker eller direkt online.

Kategori & Filter
    • Populära
328 produkter

Visar sida 1 av 11