Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fruktplockare

En fruktplockare eller äppelplockare gör jobbet med att plocka äpplen och annan frukt enkelt, snabbt, säkert och ergonomiskt! Dessutom slipper frukten ta fallskador då de landar mjukt i plockarens påse. Väljer du en plockare med teleskopskaft kan du dessutom justera höjd och arbetsvinkel. Då slipper du sträcka på dig eller klättra på höga stegar för att nå upp till äppelträdets eller fruktträdets frukt.

I Granngårdens sortiment finns smarta fruktplockare och fruktuppsamlare från Gardena med 25 års garanti. Flera av modellerna kan användas med alla Gardena Combisystem-handtag så du kan kombinera med det du redan har, eller själv välja det som passar dig. Du kan köpa din plockare online, i butik eller beställa online för fraktfri hämtning i butik!

Fruktsamlare från Gardena

Gardenas fruktsamlare är ett riktigt succéverktyg! På ett enkelt och trivsamt sätt rullar du verktyget över marken och samlar effektivt upp fallfrukt och annan frukt från marken utan att böja dig. Dessutom kan denna uppsamlare användas till mer än frukt, varför inte använda den för att plocka upp även golfbollar eller kottar? En mångsidig fruktupptagare!

Köp Gardena fruktplockare online

Investera i dig själv och fritid! Köp en fruktplockare och spara både tid och energi. Som bonus får du frukt som landar mjukt och tryggt utan fallskador, viktigt för både privat och professionellt bruk. Välkommen till oss på Granngården!

Kategori & Filter
    • Populära
3 produkter

Visar sida 1 av 1