Gå till huvudinnehållet

Kompostgaller

Kompostgaller är det billigaste och lättaste sättet att bygga kompost på.

Våra kompostgaller från Granngården är populära som behållare tack vare att de är så lättmonterade och hållbara. I varje paket finns fyra galler som du kan sätta samman till en kompostbehållare i din trädgård.

Monterade och klara rymmer ett paket galler 450 liter. Du kan köpa flera förpackningar och på så sätt justera storleken och rymden på din behållare. Hos oss hittar du gröna galler och svarta kompostgaller-dekorationer. Vi har även pallkragar att bygga kompost med, varmkompost, Bokashi-hinkar och kompostströ. Självklart kan du köpa vårt sortiment både online och butik.

Bygga kompost med kompostgaller eller pallkrage

Det går fint att bygga en behållare på egen hand med till exempel pallkragar eller brädor. Fördelen med att använda galler är att du får bättre ventilation. Syre är faktiskt en av de absolut viktigaste förutsättningarna för att lyckas med komposteringsprocessen. Ett galler ger naturlig ventilering och håller på så sätt igång nedbrytningsprocessen.

Tips! Kom ihåg kompostströ! Det hjälper dig aktivera själva nedbrytningsprocessen och förbättra dess förutsättningar att omvandla avfallet till näringsrik jord. Dessutom binder det lukt, en viktig bonus.

Kompostgaller för hundhage?

Många använder galler för att bygga temoprära avgränsningar eller "hagar" för hundar eller katter. Kanske vill du hindra vovven och kissen att gå upp för en brant trappa, eller vill hålla de lite inhägnade under en timme när du har besök? Det går i de fallen utmärkt att använda galler som tillfällig lösning. Tänk bara på att du bör investera i en ordentlig hundbur eller hundgård om du vill ha en mer temporär och frekvent använd lösning.

Välkommen att köpa kompostgaller och tillbehör online här på granngården.se.

3 produkter

Visar sida 1 av 1