Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Rabattkant & Gräskant

Med en rabattkant och gräskant kan du enkelt skapa tydliga avgränsningar mellan gången, rabatten och gräsmattan, vilket inte bara ger trädgården ett stilfullt utseende utan även gör den betydligt mer lättskött. Genom att använda en planteringskant kan du effektivt hindra gräs och blommor från att växa över gångar och rabatter, vilket sparar tid och möda som du istället kan lägga på andra trädgårdsprojekt. Dessutom underlättar en tydlig kantning klippningen längs gången och hjälper till att avgränsa för robotgräsklipparen, vilket ger en jämnare och mer professionell klippning.

Granngården erbjuder ett brett utbud av rabatt- och gräskanter som tål väder och vind, med alternativ för både låga och höga rabattkanter som kan placeras rakt eller i böjda former. Du kan enkelt köpa rabatt- och gräskanter online på granngården.se eller i våra butiker för att skapa den perfekta trädgårdsavgränsningen.

Rabattkant i olika material

Vårt sortiment inkluderar rabattkanter i både stål, plåt och metall, med möjlighet att välja bland olika färger och utföranden som passar din trädgårdsstil. Välj mellan metallfärgad, grå, rostig eller svart rabattkant i plåt eller stål för att skapa den perfekta avgränsningen i din trädgård. Trädgårdskanterna kan placeras i rundad form som en buskring, rakt vid gångar eller böjt runt stenar och andra objekt i trädgården.

Rostig gräskant och rabattkant

Att rost och cortenplåt är en av de stora trädgårdstrenderna har nog de flesta trädgårdsfantaster koll på. I vårt sortiment hittar du "rabattkant rostig" från Nelson Garden, en gräskant i rost som du kan använda både till rabatter och kanter. Ett tips är också att bygga en pallkrage av din trädgårdskant. Hur då tänker du? Enkelt! Du sätter helt enkelt upp fyra väggar trädgårdskant och fyller med jord, så kan du enkelt använda den som odlingslåda. Tänk bara på att välja en hög trädgårdskant om du ska bygga odlingskrage så rötterna har djup nog att rota sig.

Rabattkant i trä och plast

För en mjukare och naturligare look erbjuder vi kantband i tryckimpregnerat trä i olika höjder som rullkanter. Träkantbanden smälter vackert in i trädgården och ger en harmonisk känsla till dina planteringar. För de som föredrar plast har vi både gröna och antracit-grå rabattkanter som ger en mer modern touch.

Köp trädgårdskant online och i butik

Ge dig själv paus från att rensa kantgräs och överväxande ogräs och ge din trädgård det där extra lyftet med en snygg och praktisk rabattkant eller gräskant från Granngården. Handla smidigt online på granngården.se med hemleverans eller besök någon av våra butiker för att se vårt utbud på plats. Välkommen till Granngården - din trädgårdspartner!

Kategori & Filter
    • Populära
11 produkter

Visar sida 1 av 1