Gå till huvudinnehållet

Rabattkant & Gräskant

Med en rabattkant och gräskant skiljer du av gången, rabatten och gräsmattan på ett trendigt och enkelt sätt. Förutom att det är snyggt och förhöjer hela trädgårdens intryck blir tomten också betydligt mer lättskött. Med en planteringskant slipper du rensa gräs och blommor som växer ut över gångar och rabatter och kan lägga tiden där du själv vill. Du kommer även märka att det blir det lättare att klippa gräset längs gången då du kan följa kanten som en guide, det hjälper även till att avgränsa för robotgräsklipparen. Dessutom är det rabattkant billigt men ger stor effekt, till skillnad från många dyrare alternativ.

I Granngårdens sortiment finns flera olika varianter av kant för rabatt och gräs som tål väder och vind. Vi har både låg och hög rabattkant som går att sätta rakt eller runt. Självklart kan du köpa rabatt- och gräskanter online på granngården.se och i butik.

Rabattkant i stål och plåt

Bland våra olika kanter hittar du både gräskant och plåt och stål och rabattkant i metall. Trädgårdskanterna kan placeras i rundad form som en buskring, rakt vid gångar eller böjt runt stenar och andra objekt i trädgården. Välj bland metallfärgad, grå, rostig och svart rabattkant i plåt och stål.

Rostig gräskant och rabattkant

Att rost och cortenplåt är en av de stora trädgårdstrenderna har nog de flesta trädgårdsfantaster koll på. I vårt sortiment hittar du "rabattkant rostig" från Nelson Garden, en gräskant i rost som du kan använda både till rabatter och kanter. Ett tips är också att bygga en pallkrage av din trädgårdskant. Hur då tänker du? Enkelt! Du sätter helt enkelt upp fyra väggar trädgårdskant och fyller med jord, så kan du enkelt använda den som odlingslåda. Tänk bara på att välja en hög trädgårdskant om du ska bygga odlingskrage så rötterna har djup nog att rota sig.

Rabattkant i trä och plast

Våra fina kantband i tryckimpregnerat trä finns i två olika höjder och kommer som rullkant. En trädgårdskant av trä ger ett mjukt och naturligt utseende och smälter fint in i trädgården och dina planteringar. För dig som hellre vill ha en kant i plast erbjuder vi både grön och antracit-grå rabattkant i plast.

Köp trädgårdskant online och i butik

Ge dig själv paus från att rensa kantgräs och överväxande ogräs och ge trädgården ett lyft med en snygg rabattkant eller gräskant! Självklart kan du handla både online på granngården.se med smidig leverans dit du vill eller köpa direkt i butik. Välkommen till oss!

Kategori & Filter
    • Populära
11 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier