Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Handspruta

Pssscht! Handspruta redo för uppdrag! Hos Granngården erbjuder vi ett brett utbud av modeller som passar alla trädgårdsbehov. Utforska Granngårdens handsprutor: högkvalitativa, bekväma och långvarigt hållbara för trädgårdsarbetet. För dina grönsaker och blommor. Här hittar du bland annat handsprutor från Gardena och Nelson Garden.

Hos Granngården hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa handsprutor i olika storlekar och modeller för att passa dina behov. En handspruta, också känd som tryckspruta, trädgårdsspruta, sprutpump eller handpumpsspruta, är en fin kompis för alla som vill ta hand om sin trädgård på ett effektivt och enkelt sätt.

Handspruta – en mångsidig trädgårdskompis

Våra handsprutor är också kända som handspridare, sprutflaskor, skumsprutor, tryckflaskor och vattensprutor. De är lättanvända, praktiska och fantastiska vid vattning av växter som behöver duschas ordentligt för att undvika ohyra. Och för alla småplantor som är törstiga (och där den stora vattenslangen kanske blir, just precis – för stor!).

Att duscha småplantor, blommor och växter med en handspruta är inte bara ett praktiskt sätt att vattna dem – det är alltså också en omsorgsfull gest som ger flera fördelar👇👇

✔︎ Varsam dosering av vatten
✔︎ Exakt riktning av strålen
✔︎ Minskar risken för övervattning och skador
✔︎ Undviker att bladen blir för våta
✔︎ Skapar en avkopplande stund för att vårda växterna

Handsprutan passar också ofta bra om man vill applicera bekämpningsmedel och andra växtskyddsmedel på trädgårdsplantor och grönsaker. Hos Granngården hjälper vi dig att hitta det mesta och bästa inom bevattning till din trädgård.

Våra handsprutor är tillverkade av högkvalitativa material som är hållbara och tåliga för långvarig användning. Med olika funktioner som justerbara munstycken, säkerhetsventiler och bekväma handtag, så kan du enkelt hantera dina trädgårdsuppgifter på ett effektivt sätt.

Köp handsprutor online

Utforska vårt sortiment av handsprutor, trycksprutor, trädgårdssprutor och sprutpumpar idag och hitta den som passar dina behov. Köp i butik eller online!

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1