Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Sork & Mullvad

Sork och Mullvad kan snabbt orsaka betydande skador och onödiga kostnader när de riktar in sig på din trädgård eller grödor. Det är avgörande att agera snabbt med skadedjursbekämpning så fort man upptäcker deras närvaro. Misstänker du istället möss eller råttor? 👈 Lugn – spana in vårt fantastiska sortiment!

Köp skydd mot sork & mullvad på granngarden.se

Skydd mot sork och mullvad

Effektiv bekämpning kräver förståelse för deras beteenden och preferenser, med metoder som avskräcker med starka dofter eller fällor som stör djuren med ljud.

Hantering av sorkar och mullvadar innebär en kombination av förebyggande åtgärder och aktiv bekämpning för att minimera skador och bevara trädgårdens hälsosamhet.

Sorkstavar håller sorkar borta

En sorkstav sticks ner i marken och avger vibrationer som skrämmer bort sorkar och mullvadar. Effektiv och human skadedjursbekämpning för trädgård och odling.

Sorkfälla och mullvadsfälla

En sorkfälla, även kallad mullvadsfälla, placeras i sorkhållet och är ett säkert och effektiv för att bekämpa sorkar. Sorkfällor är säkra för både husdjur och människor.

FAQ om sork & mullvad

Mullvad eller sork?

Det är lätt att förväxla mullvaden med sorken, eftersom båda djuren gräver gångar och skapar högar i gräsmattan. Skillnaden ligger i att mullvadens jordhögar oftast är högre och spetsigare än sorkens.

Hur blir jag av med sork i gräsmattan?

Sorkar avskyr starka dofter som vitlök, gräslök, persilja och ramslök. Plantera dessa växter nära gräsmattan för att avskräcka sorken.

Varför får man sork i trädgården?

Sorkar håller till utomhus nära sin föda. Om det finns växthus på tomten är det särskilt attraktivt för dem på grund av den rikliga tillgången på mat.

Vad gör sorkar för skada?

Sorkar kan orsaka stor skada, särskilt under snörika vintrar när de gnager på barken på unga träd eller avskär rötterna på större träd.

Hur får man bort mullvadar i gräsmattan?

Det finns fällor och maskiner som avger ljud som stör mullvadar, vilket får dem att lämna området. Mullvadens jordhögar är högre och spetsigare än vattensorkens.

Vilka djur gör hål i gräsmattan?

Högar på gräsmattan kan indikera aktivitet av mullvadar eller sorkar, som gräver tunnlar under marken och skapar små hålor. Rävar och grävlingar skapar också håligheter, främst för att bygga bon eller gryt.

Köp effektiva produkter för skadedjursbekämpning mot sorkar och mullvadar – online eller i butik. Granngården har det du söker.

Kategori & Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1