Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Spridarvagn - Gödselspridare & Sandspridare

Spridare & Spridarvagn – din bästa vän för att göra markvård till en lek! Upptäck vårt sortiment av praktiska vagnar för olika ändamål, inklusive gödselspridare, sandspridare, saltspridare och gräsfröspridare. Spridarvagnar är allt-i-ett-lösningen för att hantera olika markvårdsbehov.

Du är redo. Gödsla din trädgård, bekämpa isbildning på vägarna eller så gräsfrön för en jämn gräsmatta – då har du hittat rätt! Dessa praktiska vagnar är utformade för att göra arbetet enkelt och effektivt. Med olika modeller som gödselspridare, sandspridare, saltspridare och gräsfröspridare är det lätt att anpassa sig efter årstidens krav och skapa en hälsosam och säker omgivning 👇👇

Gödselspridare – för näringsrik mark

Att använda en gödselspridare är ett enkelt och effektivt sätt att förbättra markens näringsinnehåll genom att jämnt fördela gödsel över din trädgård eller grönområde. Genom att tillföra rätt näring kan du främja växters tillväxt och skapa en frodig och hälsosam miljö för dina växter.

Sandspridare – bekämpa halka & isbildning

Under vintermånaderna är sandspridare oumbärliga för att bekämpa halka och säkerställa säkra vägförhållanden. Genom att använda en sandspridare kan du jämnt fördela sand över vägbanan för att öka friktionen och minska risken för olyckor på hala vägar.

Saltspridare – för säkra vägförhållanden

Saltspridare är ett effektivt verktyg för att smälta is och snö på vägarna, vilket säkerställer att vägarna förblir framkomliga och säkra för både fordon och fotgängare. Med en saltspridare kan du snabbt och enkelt sprida vägsalt och tösalt över vägbanan och bekämpa isbildning under kalla väderförhållanden.

Gräsfröspridare – för en jämn gräsmatta

Med en gräsfröspridare kan du säkra en jämn fördelning av gräsfröer över din gräsmatta eller grönområde. Detta är avgörande för att uppnå en jämn och frodig gräsmatta med starka och hälsosamma grässtrån.

Köp spridarvagnar hos Granngården

Spridarvagnar är allt-i-ett-lösningen för att hantera olika markvårdsbehov. Hitta den som passar just dina behov! Handla i butik eller online.

Kategori & Filter
    • Populära
7 produkter

Visar sida 1 av 1