Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Vattenslang & Trädgårdsslang

Vattenslang & Trädgårdsslang är din räddning för en grön trädgård! 💦 Jovisst. För att hålla din trädgård grön och frodig så är just en kvalitativ vattenslang och trädgårdsslang din bästa kompis. På Granngården hittar du ett prisvärt och brett utbud av vattenslangar i olika längder. En sak är säker: Med rätt vattenslang kan du säkerställa effektiv bevattning under hela sommaren.

När sommaren väl dyker upp händer det faktiskt att regnet uteblir ibland (även under en svensk sommar 🙂). Räddningen för din gröna trädgård blir att vattna med vattenslangen. Vattenslang och trädgårdsslang är olika namn för samma slang. Poängen är att du kan koppla vattenslangen till kranen på huset och vattna växter och gräsmatta.

Granngården har ett brett sortiment av marknadens bästa vattenslangar. Välj mellan vattenslang från vårt egna varumärke som är i paritet med marknadsledande Gardena. Vi erbjuder alltså vattenslang från Granngården och från Gardena, som har stor erfarenhet av bevattning och produktion av högklassiga vattenslangar. Här hittar du allt inom bevattning.

Vattenslangar och trädgårdsslangar

En bra slang ska klara åratal av värmeväxlingar, påfrestningar från UV-ljus och mekaniskt slitage. Gardenas nya slangar har Power Grip som hindrar munstycken från att släppa lika lätt vid högt vattentryck. De olika lagren ger slangarna egenskaper som följsamhet och hållbarhet. Alla våra slangar är fria från skadliga mjukgörande medel. Du kan vara trygg att det är miljövänliga vattenslangar du köper på Granngården.

Olika längd på vattenslang

Granngårdens vattenslangar är i standardutförande med 20 meter i längd. Behöver du längre vattenslang? Då finns Gardenas vattenslangar mellan 20 meter och upp till 50 meter i längd. Välj den vattenslang som passar för din trädgård eller gräsmatta. Behöver du ännu längre vattenslang, kan ett par kopplingar sammanföra och förlänga dina slangar.

Köpa vattenslang och tillbehör

Om du redan har en vattenslang som är för kort, köp till en vattenslang och koppla den till din befintliga slang. Lägg till en koppling och sammankoppla dina slangar. Vi har också slangvinda och slangvagnar för att rulla ihop slangen när du är klar med vattningen. Smidigt att förvara och ställa undan vattenslangen med när den inte används. Vill du hellre fästa en slangvinda mot väggen vid vattenkranen på huset, kan du göra det med en anslutningsslang från Gardena eller skära av en bit på en befintlig vattenslang och koppla med en slangkoppling.

Köp vattenslang och trädgårdsslang av högsta kvalitet som håller länge i Granngårdens butiker eller online på granngården.se. Vi har också tillbehör för att koppla och ansluta vattenslangar. Välj vilken vattenslang som passar din trädgård och ditt behov för att vattna.

Kategori & Filter
    • Populära
11 produkter

Visar sida 1 av 1