Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Skottkärra

Skottkärran är näst intill ett måste på de flesta gårdar och i många trädgårdar. Vi har skottkärror med både korg i plast och aluminium. Ett tips är att välja en skottkärra med punkteringsfria däck för ett lättare arbete i trädgården utan onödiga avbrott. Om du behöver kan du även köpa till reservdelar eller tillbehör till din skottkärra, som till exempel en vattenbag som gör det otroligt enkelt att transportera vatten.

Vi har ett stort sortiment av skottkärror för både trädgård och lantbruk. Välj den typ av skottkärra som passar dig bäst och beställ online eller köp i butik.

Vill du ha ett riktigt bra tips? Forslar du vatten med skottkärran till djuren ute i sina hagar? Testa en "vattenlunga" en smidig säck som går att fylla enkelt och ser till att vattnet transporteras helt utan skalp och spill!

Skottkärra för lantbruk

Söker du en skottkärra till stallet eller ladugården så har vi även specialanpassade strökärror för stallboxar och fodervagnar när du ska köra ut foder till djuren. Dessa speciella skottkärror underlättar verkligen ditt arbete med djur och stall.

Köp skottkärra i din Granngårdenbutik nära dig eller online på granngården.se!

Kategori & Filter
    • Populära
41 produkter

Visar sida 1 av 2