Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Snöredskap

Snöredskap som snösläde, snöskyffel, isskrapa, snöborste och snöraka är nödvändiga verktyg när det är dags att skotta snö och sköta snöröjning. Komplettera med lite tösalt. Beroende på vad du har för behov och var du ska skotta lämpar sig olika verktyg olika bra. För dig med större behov av att skotta och för dig som bor på en plats med mycket snö, är en snöslunga det bästa alternativet. För dig som enbart skottar uppfarten då och då kan en enklare snöskyffel eller snösläde vara lagom.

Snösläde för effektiv snöröjning

Såväl snörakan och snösläden har bredare arbetsbredd och kommer åt snön effektivt vilket gör de perfekta för skottning av vägar, trappor och uppfarter. Snörakan hjälper dig dra snön bort från ytor du inte vill ha den på och "raka" bort frusna ytor. När du skottar med snösläde får du upp stora mängder snö åt gången vilket är både effektivt och skonsamt. Vi har även tösalt och vägsalt som hjälper dig smälta snön och motverka isbildning så det blir mindre att skotta

Snöskyffel för snabb snöskottning

På jakt efter en snöskyffel att skotta uppfarten och röja snö med? I vårt sortiment finns ett brett utbud av snöskyfflar från Fiskars och flera andra varumärken. Vi har ergonomiskt anpassade snöskyfflar med smarta grepp och snygg design bland annat aluminium och plast.

Skotta snö på tak med snöraka

Att skotta snö på tak är lite av en utmaning och kan vara tungt och otympligt med fel verktyg, till exempel lämpar sig inte en snösläde bra för denna typ av snöröjning. Istället har vi bättre lämpade snöredskap för detta ändamål. Med en isskrapa och en snöraka kan du skotta snö på tak mer effektivt. Köper du en snöraka från Granngården är du väl förberedd för vinterns takskottning!

Snökäppar i bambu och plast

Snökäppar är utmärkta vägreflexer för snömärkning i mörkare vintertider. Våra snökäppar finns antingen i bambu eller av plast med orange färg som syns bra mot den vita snön och ger reflexljus till förbikörande biltrafik. Du kan köpa snökäppar i orange färg med reflex i 25-pack online på granngården.se eller i butik.

Snöredskap online på granngården.se

Köp snöredskap online och välj bland snösläde, snöskyffel, snöraka, snökäppar, snöborste och isskrapa på granngården.se så är du väl utrustad inför vinterns snöröjning. Vi erbjuder alltid hemleverans eller leverans till butik och utlämningsställe.

Kategori & Filter
    • Populära
15 produkter

Visar sida 1 av 1