Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Bevattningspump & Hydroforpump

Bevattningspump och hydroforpump – redo för tjänstgöring! Om du vill flytta vatten från punkt A till punkt B finns det inget som slår en pålitlig bevattningspump. Dessa stabila hjältar gör det möjligt att enkelt suga upp och trycka iväg vatten där det behövs mest. Och när det handlar om flexibilitet så är en vattenpump från Gardena din trygga kamrat i trädgården.

Bevattningspump används med fördel för att sätta fart på vattnet i önskad riktning och mängd. Ska du till exempel koppla din regnvattentunna till droppbevattning behöver du en bra bevattningspump.

Att använda en bevattningspump – vissa kallar dem också tryckvattenpump, dränkbar pump eller sugpump för vatten – har många fördelar. Låt oss snabbt räkna upp tre positiva egenskaper för dessa vattenpumpande maskiner 👇👇

✔︎ Effektiv vattenförflyttning för bevattning eller dränering
✔︎ Sparar tid och ansträngning
✔︎ Ger jämn och tillförlitlig vattenförsörjning

Bevattningspump till trädgård

Gårdspumpen Kronan är en ypperlig vattenpump till en traditionell brunn. Har du en regnvattentunna som samlar regnvatten från stuprören är en bevattningspump perfekt för att få fjutt på vattnet. Om du vill vattna gräsmattan behövs en vattenpump för att få fart på vattenflödet och sprida ut vattnet.

Bevattningspump vs. Hydroforpump

En bevattningspump och en hydroforpump har liknande syften men skiljer sig åt. Bevattningspumpen är vanligtvis för mindre områden och transporterar vatten från en källa till en specifik plats för bevattning eller dränering.

Hydroforpumpen är kraftfullare och ger konstant tryck och vattenförsörjning i större byggnader eller system. Den hanterar större vattenflöden och tryck än en bevattningspump. Så även om båda pumparna används för vattenförflyttning, är bevattningspumpen lämplig för mindre områden medan hydroforpumpen passar för mer omfattande vattenförsörjningssystem. Valet är ditt!

Köpa bevattningspump online

Ge din trädgård den bästa vattenförsörjningen med en pålitlig bevattningspump, vattenpump och hydroforpump. Köp i butik eller online på granngården.se

Kategori & Filter
    • Populära
3 produkter

Visar sida 1 av 1