Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Röjsåg

Röjsåg – din superhjälte! Trimma och röj med precision och kraft. Vinka farväl till sly, buskar, gräs och tjock vegetation. Utforska vårt sortiment av röjsågar och låt arbetet utomhus bli en fröjd! Med röjsågens roterande klinga och robusta design håller du trädgård, skog och markområden i toppskick.

När det verkligen är dags att röja upp i trädgården eller annan grönyta är röjaren ett bra verktyg. Röjsåg är en typ av motorsåg med roterande sågklinga på skaft. Den används ofta i en bärsele och är försedd med hornstyre eller bikerstyre som liknar ett cykelstyre. Vanligaste användningsområdet för en röjen är just att röja sly i skog och markområden.

Hitta din nya röjare online hos granngården.se

Hitta din nya röjare online hos granngården.se

Hos oss på Granngården kan du välja mellan bensindriven och batteridriven röjare från Ryobi, STIHL och AL-KO. Beställ online eller köp direkt i valfri Granngården-butik.

Röjsåg: 5 fördelar

Röj loss! Marknadens bästa röjare hittar du hos Granngården. Och här är en, två, tre … 5 snabba fördelar 👇👇

✔︎ Effektivt trimmande och röjning av vegetation.
✔︎ Precision och kraft för att hantera sly, buskar och gräs.
✔︎ Mångsidig användning för olika typer av grönska.
✔︎ Möjlighet att hålla utomhusområdet vältrimmat och snyggt.
✔︎ Robust design för hållbarhet och långvarig användning.

Skillnad på röjsåg och grästrimmer?

Skillnaden mellan grästrimmer och röjsåg med förbränningsmotor är en tunn linje ibland, men generellt kan man säga:

👉 Röj lämpar sig för dig med tyngre behov som har mycket gräs och sly att röja, i en tuffare terräng.
👉 Grästrimmer lämpar dig för mindre behov i trädgården, t.ex. för att putsa gräs runt rabattkanter där din robotklippare inte kommer åt riktigt.
👉 Röj har oftare ett bikerstyre jämfört med ett öglehandtag på trimmers
👉 Generellt sett är röjetyngre och har en högre motoreffekt än trimmern

En del modeller har medföljande trimmerhuvud och kan utrustas till att även utföra grästrimning. Detta är bra kombivarianter med allt-i-ett-lösning i en enda maskin.

Tips! Läs gärna vår guide som hjälper dig välja röjsåg eller grästrimmer.

Bensindrivna

Bensindriven röj ger dig frihet och kraft till att utföra tunga jobb. Tänk på att alltid använda alkylatbensin som skonar dig och miljön. Till våra sågar i form av kombimaskiner medföljer trimmerhuvud med röj- och slyklinga, vilket ger dig ett bra allroundverktyg. Välj mellan enklare röj för trädgårdsarbete och våra kraftfulla röjsågar för professionellt röjningsarbete och skogsarbete.

Batteridriven röjare

För tystare och avgasfritt trädgårdsarbete har vi även batteridrivna röjare och grästrimmers från Ryobi. Du och dina grannar slipper buller och är miljövänligare när du arbetar med röjning. Vi har även ett brett sortiment av batteri-trimmers.

Röjsåg som trimmer i trädgården

Flera av våra modeller kan byggas om till grästrimmers, du behöver endast byta trimhuvudet. Ofta ingår också trimmerhuvud för gräs redan vid köp. Utöver extra trimmerhuvud kan du också hitta andra tillbehör till som röjklinga, bärsele/röjsele och vinkelväxelfett till din maskin.

Tänk på säkerheten!

Att använda ordentlig skyddsutrustning när du arbetar med röj är lika viktigt vid såväl den enkla trädgårdstrimningen som den tunga skogsröjningen. Komplettera din maskin med rejäla arbetshandskar, skyddsstövlar, arbetskläder, skyddsglasögon samt hörselskydd.

Köp röjsåg hos Granngården

Vi har några av marknadens bästa maskiner från kvalitetsmärken som STIHL, AL-KO och Ryobi. Köp din röjsåg online på granngården.se eller i din lokala butik.

Kategori & Filter
    • Populära
17 produkter

Visar sida 1 av 1