Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Flugor & Insekter

Bzzt och surr! Flugor och insekter irriterar både människor och djur! Med enkla medel och rätt utrustning kan du dock effektivt bekämpa dessa skadedjur. Granngården erbjuder smarta flugfångare och effektiva insektsmedel för att hålla flugor, getingar, bromsar och andra insekter borta. Både inomhus och utomhus.

Flugor inomhus

Vi är många som i perioder har problem med att få bort flugor inomhus. Först och främst är det viktigt att arbeta förebyggande mot flugorna genom att hålla rent och inte låta till exempel mat stå framme för länge. Flugfångare, flugfällor och flugpapper är dock de bästa billigaste lösningarna för att få bort envisa flugor. I Granngårdens sortiment finns flugmedel från bland annat Trikem för vanliga husflugor men också speciella fällor för bananflugor.

Elektriska flugfångare och flugfällor

Har man stora problem med flugor, insekter och mygg, kanske i stallet eller i ladugården, är en elektrisk flugfångare eller fälla en effektiv lösning. Våra elektiska fällor är helt giftfria och lockar till sig flugorna med ett starkt ljus och avlivar dem med en elstöt. Modellerna kan placeras stående eller hängas upp på väggen.

Insektmedel och insektsspray

I Granngårdens sortiment hittar du insektspray och insektsmedel från välkända varumärken som Neudorff. Såväl medel som spray används för direkt och långvarig bekämpning av till exempel insekter, getingar, flugor, kvalster och bladlöss. Vi har medel, skum och spray för inomhusbruk och utomhusbruk beroende på vilka besvär just du har.

Getingfälla och getingspray

Den ekologiska getingfällan Fly-city lockar till sig getingar och fångar in dem i en klibbig vätska. Den är effektiv mot getingar både inomhus och utomhus, dessutom är den helt giftfri. Har du större problem med getingar inomhus rekommenderar vi getingspray KillMaster som effektivt bekämpar flygande getingar och getingbon.

Bromsfälla för häst och nöt

En bromsfälla reducerar effektivt mängden bromsar och hästflugor med upp till 95 % helt utan gifter eller miljöförstörande ämnen. I vårt sortiment finns både bromsfällor med stativ och utan. Tänk på att fällan ska placeras där det finns mycket sol.

Köp flugmedel, flugfälla, flugfångare, insektsmedel, insektsspray, bromsfälla och getingfälla online på granngården.se eller i någon av våra butiker!

Kategori & Filter
    • Populära
57 produkter

Visar sida 1 av 2