Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Lövblås & Lövsug

Blås bort, sug upp! Låt oss presentera: Lövblås och Lövsug. Batteridrivna och kraftfulla trädgårdsmaskiner som briljant blir din bästa hjälpreda. Året om. Blås bort höstlöv, snö och grus. Rensa hängrännor och städa garage. Upptäck Granngårdens sortiment av lövblåsare – din mångsidiga virvelvind för alla årstider.

Med en lövblås eller lövsug sparar du både tid och energi när löven börjat falla och en ny årstid står vid tröskeln. Lövblåsen hjälper dig att enkelt och smidigt att blåsa rent gräsmattan, trädgården, gångbanan och altanen rena från löv, gräsklipp och annan smuts.

Lövblås på batteri eller bensin?

Jovisst, det finns bensindrivna lövblåsar. Men handen på hjärtat: Du är i trygga händer med en mer tystgående, miljösnäll och väldigt effektiv lövblås på batteri. Där du dessutom kan använda ett och samma samma batteri till flera andra verktyg – om du vill.

Välj din batteridrivna lövblås beroende på ditt behov och yta. Om du har stora ytor att städa passar en ryggburen lövblås bra. Läs mer om fördelarna med batteridrivna maskiner. Du lär inte ångra dig!

Lövblås och lövsug i ett

Med en kombinerad variant av städare till trädgården med både blåsfunktion och sugfunktion håller du enkelt rent i din trädgård. Den suger upp, maler ner och finfördelar löv på ett effektivt sätt. Batteridrivna lövblåsar med kombinerat blås- och sugaggregat är tysta och passar därför bra i tätbebyggda områden.

Bra att veta: Just lövblås och lövsug i en och samma maskin är inte alltid det bästa valet. Ibland visar det sig att lövsugen får kämpa lite extra för att mala ner och finfördela löven. Granngården är noggranna i sitt urval, och du som kund förtjänar det bästa. Så, finns det en riktigt bra kombinerad lövblås och lövsug på marknaden – då hittar du den hos oss.

Lövblås från STIHL och Ryobi

I Granngårdens sortiment finns marknadens bästa lövblås och lövsug från starka varumärken som STIHL och Ryobi. Vi erbjuder både handburna och ryggburna modeller. Du erbjuds allt från turbofunktion, för ökad kraft vid behov, till högpresterande borstlös motorteknik för högre effektivitet.

Få en fin trädgård!

Blås undan eller sug upp lövdrivorna från tomten och få snabbt och enkelt en fin höstträdgård med våra blåsare. Att ha en bra lövkorg eller en presenning att samla upp löven på är ett bra tips!

Om du låter blöta löv ligga kvar på till exempel uppfarten kan de snabbt bli hala och det finns risk för att du eller någon annan halkar. Det är inte bara på uppfarten de kan bli till ett problem. Låter du löven falla och ligga kvar i ett tjockt lager på gräsmattan, kan det i värsta fall leda till mögelangrepp. Här blir din lövblås en räddare i nöden!

Tips: Du behöver inte göra trädgården helt lövfri. Ett tunt lager löv på gräset isolerar mot kyla och drar till sig maskar som är bra för jorden. Du kan också lägga löv runt häckar, buskar och träd för att skydda dem under vintern.

Köp lövblås online

Välkommen att köpa din lövblås och lövsug online på granngården.se eller i någon av våra butiker!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1