Gå till huvudinnehållet

Lövblås & Lövsug

Med en lövblås eller lövsug sparar du både tid och energi när löven börjat falla och en ny årstid står vid tröskeln. Lövblåsen hjälper dig att enkelt och smidigt att blåsa rent gräsmattan, trädgården, gångbanan och altanen rena från löv, gräsklipp eller smuts. För hur vackra höstlöv än är, är det mindre kul när de lägger sig i blöta drivor av fuktiga löv på tomten.

Om du låter blöta löv ligga kvar på till exempel uppfarten kan de snabbt bli hala och det finns risk för att du eller någon annan halkar. Det är inte bara på uppfarten de kan bli till ett problem. Låter du löven falla och ligga kvar i ett tjockt lager på gräsmattan, kan det i värsta fall leda till mögelangrepp. Med en lövblås får du snabbt en fin och välmående trädgård!

Löv skyddar växterna

Du behöver inte göra trädgården helt lövfri. Ett tunt lager löv på gräset isolerar mot kyla och drar till sig maskar som är bra för jorden. Du kan också lägga löv runt häckar, buskar och träd för att skydda dem under vintern.

Batteri- eller bensindriven blåsare?

Det finns bensindrivna lövblåsar och batteridrivna lövblåsar att välja mellan beroende på ditt behov och yta. Om du har stora ytor att städa passar en ryggburen eller eldriven lövblås bra, medan en bensindriven lövblås ger mer styrka över längre tid när du behöver kunna blåsa kraftfullt bort grövre smuts.

Lövblås och lövsug i ett

Med en kombinerad variant av städare till trädgården med både blåsfunktion och sugfunktion håller du enkelt rent i din trädgård. Den suger upp, maler ner och finfördelar löv på ett effektivt sätt. Eldrivna lövblåsar med kombinerat blås- och sugaggregat är tysta och passar därför bra i tätbebyggda områden.

Lövblås från Stihl och Ryobi

I Granngårdens sortiment finns marknadens bästa lövblås och lövsug från starka varumärken som Stihl och Ryobi. Vi erbjuder både handburna och ryggburna modeller som kan användas både som lövsug, lövblås och kompletta trägårdsstädare med komposteringsförmåga.

Få en fin höstträdgård!

Blås undan eller sug upp lövdrivorna från tomten och få snabbt och enkelt en fin höstträdgård med våra blåsare. Välkommen att köpa din lövblås och lövsug online på granngården.se eller i någon av våra butiker!

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier