Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Odla & Plantera

Längtar du också efter att få sätta dina gröna fingrar i jorden? Lär dig mer - odling för dummies. Många är vi som längtar efter odlingssäsongen och att få sätta fröer och växter i jorden. Vare sig du föredrar att plantera i pallkrage, växthus, krukor eller rätt ner i rabatten så har vi på Granngården det du behöver för just din odling.

Köp allt för att odla och plantera online på granngården.se
Köp allt för att odla och plantera online på granngården.se

Det går utmärkt att odla hela året om!

På senvintern eller på tidig vår börjar förodlingen av allt spännande som ska få komma ut i rabatter och trädgårdsland när värmen och ljuset kommer till oss. Att förodla är ett utmärkt sätt att förlänga vår, ibland ack så korta, sommar. Hos oss hittar du både miniväxthus och drivbänkar till förkultiveringen men också odlingsbrickor, pluggar, briketter och allt annat du kan tänkas behöva för att få en så bra start som möjligt på säsongen.

Sen kommer våren och värmen med alla sina möjligheter! Nu kan vi börja direktså fröer ute i köksträdgården, varför inte någon sort av riktigt tidiga morötter och rädisor för att få in vårens primörer på tallriken. Då får vi gå loss på att snygga till köksträdgårdens pallkragar, drivbänkar och växthus.

Högsommar med alla vackra sommarblommor, fjärilar och bin i rabatterna -sallad, ärtor och allsköns primörer står ymmigt i trädgårdslandet. Nu är tiden att njuta! Och såklart vattna och gödsla... glöm inte det där tråkiga -tur är att det finns utmärkt långtidsverkande gödning idag och även helt fantastiska bevattningssystem. Allt för att du ska kunna njuta mer och slita mindre ute i trädgården.

Självklart finner du också gräsfrö av högsta kvalitet utifrån dina personliga behov och önskemål samt sättpotatis, sättlök och fröer. Bland våra växt- och trädgårdstillbehör finns såväl växtbelysning som markduk och fiberduk för växter som kräver lite extra omvårdnad.

För dig som ska sätta en större odling erbjuder vi fraktfri hemleverans av jord på pall när du handlar på granngården.se. Välj bland planteringsjord, EKO-jord, P-jord, täckbark, sand och dekorationssten och beställ hem till dörren!

Kicka igång den efterlängtade odlingssäsongen med ett besök i någon av våra butiker, eller beställ dina produkter direkt online på granngården.se!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
1475 produkter

Visar sida 1 av 50