Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Droppslang & Fuktslang

En droppslang eller fuktslang som effektiviserar bevattningen i trädgården är både smidigt och miljövänligt. Du slipper att vattna manuellt i rabatter eller odlingsland och kan samtidigt spara in på vatten! Droppslangen används bland annat till automatiska droppbevattningsystem. Ett hållbart och tideffektivt sätt att vattna på!

köp droppslang, fuktslang eller svettslang online hos granngården.se
Droppslang, fuktslang eller svettslang.

Droppslangen läggs ut på marken eller jorden utmed växterna och svettas (därav även kallad svettslang) eller droppar ut vatten mot marken. Vattnet tas upp direkt i jorden och låter växterna suga åt sig vattnet efter hand. Mindre mängd vatten men högre precision helt enkelt.

Fuktslang från Gardena

Gardena fuktslang erbjuder exempelvis en praktisk och vattenbesparande lösning för automatisk bevattning av din trädgård. Med dess inbyggda ventil kan du enkelt justera flödeshastigheten och trycket för att anpassa bevattningen efter dina växters behov.

Fuktslangen "svettas" ut vattnet effektivt och jämnt för att tillhandahålla optimal fuktighet till dina växter. Upptäck bekvämligheten med Gardena fuktslang och låt din trädgård njuta av automatisk bevattning som sköter sig själv.

Skillnad mot sprinklerslang

En sprinklerslang (grön färg) skiljer sig från droppslang/fuktslang (svart färg) genom att den sprutar ut vatten som en dimma uppåt istället för att droppa ut nedåt. Droppslangen kan också grävas ner i jordlagret för att vattna underifrån. Det går inte med sprinklerslangen. Sprinklerslangen kan dock läggas med sprinklersidan nedåt för att efterlikna en droppslang. Du kan alltså använda sprinklerslangen uppåt som en vattenspridare i t.ex. gräsmattan men också i som en vattenspridarslang uppåt i rabatten eller odlingen. Antingen som en vattenspridare eller då droppslang som sprutar ner i jorden.

köp sprinklerslang online hos granngården.se
Sprinklerslang

Köp droppslang för trädgård online här

Hitta droppslang och fuktslang för din trädgård i våra butiker eller direkt online!

0 produkter

    Visar sida 1 av 1