Gå till huvudinnehållet

Droppslang & Fuktslang

En droppslang eller fuktslang som effektiviserar bevattningen i trädgården är både smidigt och miljövänligt. Du slipper att vattna manuellt i rabatter eller odlingsland och kan samtidigt spara in på vatten! Droppslangen används bland annat till automatiska droppbevattningsystem. Ett hållbart och tideffektivt sätt att vattna på!

Droppslangen läggs ut på marken eller jorden utmed växterna och svettas (därav även kallad svettslang) eller droppar ut vatten mot marken. Vattnet tas upp direkt i jorden och låter växterna suga åt sig vattnet efter hand. Mindre mängd vatten men högre precision helt enkelt.

Skillnad mot sprinklerslang

En sprinklerslang skiljer sig från droppslang/fuktslang genom att den sprutar ut vatten som en dimma istället för att droppa ut. Droppslangen kan också grävas ner i jordlagret för att vattna underifrån. Sprinklerslangen kan dock läggas med sprinklersidan nedåt för att efterlikna en droppslang. Du kan alltså använda sprinklerslangen som en vattenspridare i t.ex. gräsmattan men också i rabatten eller odlingen. Antingen som en vattenspridare eller droppslang som sprutar ner i jorden.

Köp droppslang för trädgård online här

Hitta droppslang och fuktslang för din trädgård i våra butiker eller direkt online!

Kategori & Filter
    • Populära
8 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier