Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Myror

Myror finns i de flesta hushåll och invaderar ibland oönskade områden som köket och andra ställen. Anledningarna till en myrinvasion brukar vara för myrorna vill åt saker som lockar; matrester, växter och sopor är några exempel. Myror överallt, känns det som. Granngården hjälper dig!

Myror kan komma genom sprickor i grunden, luftventiler, under dörrar och många andra sätt. För att undvika att myrorna invaderar oönskade ställen är det väldigt effektivt med myrmedel eller myrdosa.

Myrdosa eller myrmedel?

Har du problem med myror hemma? Du har två effektiva alternativ: myrdosa eller myrmedel. Myrdosor innehåller gift som myrorna tar med till boet och utrotar kolonin diskret och enkelt. Myrmedel, som spray, pulver eller gel, appliceras direkt på myrornas stigar och ger snabbare resultat, men kan behöva upprepas.

Välj utifrån ditt myrproblem och vad som passar dig bäst. Du hittar alltid de bästa medlen och dosorna hos Granngården. Köp online och i butik.

Problem med myror inomhus och/eller utomhus? Passa på och läs om våra bästa tips för att vinna myrkriget – i hemmet och trädgården!

Kategori & Filter
    • Populära
21 produkter

Visar sida 1 av 1