Gå till huvudinnehållet

Myror

Myror finns i de flesta hushåll och invaderar ibland oönskade områden som köket och andra ställen. Anledningarna till en myrinvasion brukar vara för myrorna vill åt saker som lockar, matrester, växter och sopor är några anledningar. Myror kan komma igenom nästan vilken spricka som helst, oavsett hur liten den är. Läs om våra bästa tips för att bekämpa myror i hemmet och trädgården!

De kan komma genom sprickor i grunden, luftventiler, under dörrar och många andra sätt. För att undvika att myrorna invaderar oönskade ställen är det väldigt effektivt med myrmedel eller myrdosa. Vi har ett stort sortiment av myrmedel som kan användas både inomhus och utomhus mot myror. Med rätt myrmedel slipper du ovälkomna besök av myror.

Myrdosa eller myrmedel?

Det beror givetvis på vart du har problem med myrorna. Är det inomhus eller utomhus? Både myrdosa och myrmedel funkar bra inne såväl som utomhus. Men att föredra så funkar Myrdosa effektivt och smidigt inomhus medans myrmedel i ströform är smidigt att använda utomhus och runt huset.

Vad är rätt produkt för mitt myrproblem?

Våra tips när du har problem med myror, det är ju lätt att gå lite vilse bland alla produkter.

Bli av med myror utomhus:

  • Jag har ett myrbo på uteplatsen: Myrmedel Bayer Garden Myrr Vattna direkt i boet så snart du hittat det.
  • Jag har myror runt huset, vill inte att de ska komma in i huset: Myrmedel Bayer Garden Myrr D Strö ut runt husknutarna för att skapa en barriär, redan tidigt på våren.
  • Jag har ett stort myrbo som jag inte alls vill ha i min trädgård: Myrmedel Myrr Extra Strö ut till myrorna så snart du sett dem, fyll på med bete när det tagits till boet.
  • Jag vill kunna behandla olika beroende på vart jag ser myrorna i trädgården Myrmedel Myrr Flex Strö, spraya eller vattna där du ser myror.

Bli av med myror inomhus:

  • Jag har myror som undersöker inomhus, hittar dem t.ex. i köket Myrdosor Placeras ut längs myrornas gångstråk där du sett myror.
  • Jag har myror inne som jag snabbt vill bli av med Myrmedel Bayer Garden Myrr spray Spraya direkt på myrorna
Kategori & Filter
    • Populära
17 produkter

Visar sida 1 av 1