Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fruktträd

Finna det någonting mysigare än frodiga fruktträd om vår och höst? Att ha ett fruktträd i trädgård att plocka äpplen, päron och annat ifrån är en dröm förmånga. Hos oss på granngården.se kan du köpa fruktträd som enbart finns online, med hemleverans direkt till din dörr! Vi har även ett brett sortiment av träd och växter online med hemleverans.

Äppelträd & päronträd

Fördelarna med äppel och päronträd är många. Det ger dig fantastiskt god frukt under sommar och höst som du kan använda för att göra paj, äppelmos och en massa andra efterrätter. De blir även väldigt fina och de är roliga att sköta om. I vårt sortiment hittar du en mängd olika sorter.

Beskära äppelträd

Året efter du har planterat trädet behöver du beskära det varje år, upp tills det är ca 5 år gammalt, för att forma kronan. Behåll de kraftigaste grenarna och klipp bort de grenar som konkurrerar med dessa, alltså växer så de korsar de grenar du vill ha kvar. Då säkerställer du att de grenar med mest frukt får ordentligt med solljus. Du bör även klippa bort grenar som växer rakt upp då tyngden från frukten riskerar att bryta av dem. Beskär du äppelträd på rätt sätt blir resultatet ett starkare träd med grövre grenar som klarar av stormar och att bära upp frukterna. Eftersom kronan blir glesare når ljuset lättare in till frukterna som då blir friskare och får en härligare färg.

Plommon och körsbär

Körsbärsträd är omtyckta för sina vackra blommor, men även plommonträden blommar väldigt vackert. Plommonträd trivs bra i väldränerad jord så det är en fördel om det finns mycket sand och sten i jorden.

Köpa fruktträd online

Hos oss kan du köpa fruktträd direkt online med hemleverans. Sortimentet finns enbart online och inte butik. Hitta fina äppelträd, päronträd, körsbärsträd, plommonträd, aprikosträd, persikoträd med flera och beställ hem till din trädgård.

Slipp hyra släp och kånka ett tungt träd hem. Beställ ett fruktträd online på granngården.se och få det levererat direkt till din trädgård!

Kategorier

Kategori & Filter
    • Populära
146 produkter

Visar sida 1 av 5