Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Vattenkanna

Vattenkannan ger kärlek och liv åt dina växter och blommor! Inomhus och utomhus. På Granngården hittar du svenskproducerade vattenkannor till dina inneväxter, din odling och dina trädgårdsväxter. Praktiska och snygga kannor i olika modeller och färger som hjälper till med bevattningen. Heja dig och din nya kanna – låt växterna blomstra och grönska i din omsorgsfulla regi!

För att komma åt och vattna rabatt, odling, växter eller blommor i trädgård – inomhus eller på balkongen – är det utmärkt att använda en smidig vattenkanna.

Estetiskt tilltalande vattenkannor

Och en vattenkanna är inte alltid bara en vattenkanna. När du inte vattnar är det ju en bonus om vattenkannan smälter in i miljön eller rent av tillför något estetiskt till din trädgård, inomhusinteriör eller balkong.

Vattna växterna med stil med en vattenkanna från Granngården. Vi har ett brett utbud av vattenkannor i olika färger, stilar och volym. Välj vattenkannor från kända varumärken som Ventura och den allt mer populära och pottformade Guldkannan Towa.

Köp vattenkanna av tålig plast

Vi har flertalet vattenkannor som är i hårdplast och rymmer 2-10 liter vatten. Exempelvis är Guldkannan tillverkad i polypropen (PP), som är en plast utan ämnen som anses farliga för hälsa och miljö. En vattenkanna tillverkad av tålig plast erbjuder många fördelar. Den är lätt att hantera och bära, vilket gör det enkelt att vattna dina växter utan ansträngning. Dessutom är den väderbeständig och tålig mot UV-strålning, vilket gör att den behåller sin fina estetik och funktionalitet under lång tid. Välj en vattenkanna som passar din smak och sköt vattningen i din trädgård utan ansträngning.

Ergonomisk vattenkanna med stril

Flera av våra vattenkannor har stril. Strilfunktionen på en vattenkanna är ovärderlig för precis dosering av vatten till dina växter. Den jämnar ut vattenflödet och minskar risken för att översvämma eller skada växterna.

Vattenkannorna kan i de flesta fall hållas med två händer, i ett större handtag. Med en ergonomisk vattenkanna kan du vattna med bägge händerna och undvika tunga lyft med en hand. Bekvämt!

Köp vattenkanna av hög kvalitet som håller länge i Granngårdens butiker. Många av våra vattenkannor har även stril inkluderat för att skona dina växter och blommor vid vattning. Köp vattenkanna online på granngården.se

Kategori & Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1