Gå till huvudinnehållet

Vattenkanna

Vattenkannan ger kärlek och liv till växter och blommor! För att komma åt och vattna rabatt, odling, växter eller blommor i trädgård, inomhus eller på balkongen är det utmärkt att använda en smidig vattenkanna. Du kommer ha stor nytta under en lång tid av din nya vattenkanna.

När du inte vattnar är det en bonus om vattenkannan smälter in i miljön eller rent av tillför något estetiskt till din trädgård, inomhusinteriör eller balkong.

Vattna växterna med stil med en vattenkanna från Granngården. Vi har ett brett utbud av vattenkannor i olika färger, stilar och volym. Välj från vattenkannor av kända kvalitetsvarumärken som Granngården, Fiskars, Nyby och Ventura. Köp vattenkanna i Granngårdens butiker eller direkt online på granngården.se.

Köp vattenkanna i plast eller zink

Vi har flertalet vattenkannor som är i hårdplast och rymmer 2-10 liter vatten. Vill du hellre ha en vattenkanna i metall eller plåt som zink med mässing, finns alternativ som passar inomhus med 2 liter och utomhus med 10 liter. Välj en vattenkanna som passar din smak och sköt vattningen i din trädgård utan ansträngning.

Ergonomisk vattenkanna med stril

Fiskars har en vattenkanna med stril som är utformad med dubbla handtag. Med en ergonomisk vattenkanna kan du vattna med bägge händerna och undvika tunga lyft med en hand. Det fasta strilhuvudet kan dessutom enkelt justeras mellan stril eller stråle.

Köp vattenkanna av hög kvalitet som håller länge i Granngårdens butiker. Många av våra vattenkannor har även stril inkluderat för att skona dina växter och blommor vid vattning. Köp vattenkanna i plast, plåt, mässing eller zink online på granngården.se

Filter
    • Populära
16 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier